kilant Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Witam, wpadłem ostatnio na ciekawą aukcję.. chciałem was zapytać co sądzicie o tym tłoku? czy to może być ddr?? za 150 zl?.. ostatnio widziałem na allegro ktoś za oryginał DDr niminał wołał sobie 300 zł więc nie wiem czy wierzyć temu człowiekowi ;p http://tablica.pl/oferta/mz-etz-150-tlok-ddr-nominal-CID5-ID21uGr.html#8d94cd0ed8;r:18;s: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Kolego, czy ja jestem ślepy czy tam jest 15zł a nie 150?Poza tym że sobie ktoś woła to nie znaczy że jest normalny, tłok jest obity odbiorami technicznymi i jesli je ma to ok, jesli pieczątki to lipa, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi