bonhart88 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Uwaga Panowie ! tamtaaatatam http://p1.bikepics.c...503724-full.jpg mierzyłem sie , zastanawiałem , gadałem, wybrałem ramke 21 i nie wyglądam na nim jak na psie i jest mi wygodny. Dziekuje raz jeszcze !!!! A teraz módlmy sie o pogode :D zajebisty wybór, też bym chętnie nabył takie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dziękówa, dziękówa, teraz tylko chęci nie stracić i używać go często :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 A wiesz że posiadanie nóżki jest lamerskie ? :D Ja też się pochwalę, kupiłem ostatnio hamulce hydrauliki Shimano LX komplet, załatwiłem oponki maxxis'a, dętki continentala, kasete z łańcuchem, kierownicę i mostek. Brakuje mi już niewiele żeby skończyć pierwszy rowerek, sztyca z siodłem, przerzutki i manetki. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Miłosz może i tak ale dopiero zaczynam raczkować, więc mi wolno :P . No i druga sprawa to mam w dupie czy lamerskie czy nie, jest wygodne, jak będzie przeszkadzać to wyskoczy i tyle. Pzdr. Edytowane 19 Stycznia 2013 przez RudyXJ Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Proponuje byś kupił jeszcze pedały i buty pod SPD.Nie kosztuje to aż tak dużo, a różnica w jeździe ogromna. Możesz pedałować z dużo większa siłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Proponuje byś kupił jeszcze pedały i buty pod SPD.Nie kosztuje to aż tak dużo, a różnica w jeździe ogromna. Możesz pedałować z dużo większa siłąBez tego już nie wyjeżdżam:) za dużo mocy sie traci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlad Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Gratuluje zakupu i uważaj na rower, ja miałem Cube Aim z 2012 i mi ukradli :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 O tych pedałach słyszałem , ale narazie polatam bez , dzięki Vlad-bede uważał :) Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 www.decathlon.pl/81-2012-id_8168918.html Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kysa275 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Tak, fajny osprzęt ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Warto, w tych cenach na allegro chodzą używki z podobnym osprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Właśnie zastanawiało mnie dlaczego jest taki tani. Doczytałem, ze to wyprzedaż rocznika 2012.przejadę się i obejrzę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Przeczytałem pół internetu, obejrzałem chyba wszystkie porównywalne cenowo (albo sprzętowo) rowery konkurencji.... i kupiłem Rockridera 8.1, rocznik modelowy 2012. Gdybym chciał kupić coś porównywalnego u konkurencji, musiał bym wydać przynajmniej 3600. http://www.decathlon.pl/81-2012-id_8168918.html Już zrobiłem sobie terminarz rajdów MTB.Jestem strasznie podjarany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Fajna zabawka :) A skoro maratony w planie to teraz trenować, trenować :) Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 kands 1300 był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi