bubel1443 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zobacz, czy nie przychodzi pod śrubę trzymającą rozrusznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zobacz, czy nie przychodzi pod śrubę trzymającą rozrusznik.nie !to kabel nr 1 Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubel1443 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 sorry nie ogarnąłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Co do kabla to musiał być uziemiony do silnika ale dziś próbowałem go odpalać po remoncie. Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie kłopoty z wiązką. Rozrusznik pokręcił kilka razy, filtr nie zdołał zassać paliwa i znów lipa. Zrobiło się jakieś zwarcie. Znów świeci lewy kierunek (zlokalizowałem powód. Po odpięciu siwego kabla który doprowadza prąd do jednego z 2 dolnych pinów żarówki, ww kierunek pracuje dobrze), ale rozrusznik przestał się całkowicie odzywać. Wszystkie kontrolki działają ok.Za każdą próbą krecenia rozrusznika wali jakieś zwarcie, słychać głuche pyknięcie i aku tracą pojemność (mam ich 3 więc jest czym próbować). Z tą wiązką kłopoty trochę mam na własne życzenie. Mechanik wspomniał o wymianie (gdzie przyczyna była inna). I od tej pory wszystko jest do d*py. Stara wiązka była lux, tylko nie mogę jej już nigdzie znaleźć po 2 latach :(Idzie się załamać :( Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubel1443 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 pie**ol to, byle sobie dobrze pojesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Nie pozostaje Ci nic innego raczej jak analiza dogłębna wiązki i połączeń ze schematem instalacji...lub dobry elektryk. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi