Rauven Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Co tam kufry, w Oslo +1C. Nic tylko szaleć ;) No, cos kiepska karma ;) Caly tydzien sloneczko i +5 a dzisiaj +1 i wlasnie sie na snieg zbiera. Bedzie ciekawy powrot do domu :P 3 warstwy welny i damy rade :D W Czechach sobie poradzili to co, ja nie dojade ? :D Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Rauven Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 No, szybkiego pokonywania zakrętów to nie wypróbowali w tym teście za bardzo ;P odziej się skóry z norweskich reniferów czy co! ;P Jak Wikingowie! Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rauven Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Wczoraj popoludniu odebralem motocykl :D Pogoda paskudna, 0 stopni, deszcz ze sniegiem, ale pierwsze 180km nakrecone. Niech zyje welna i skory z reniferow ;) Maszyna nieziemska. GSem nigdy wczesniej nie jezdzilem, ale porownujac do malogo VStroma to jest calkowicie inna bajka. Jadac ma sie wrazenie ze motocykl sam wie co chcesz zrobic. DL w porownaniu do tego zachowuje sie jak stara, zardzewiala, wiktorianska zwrotnica.... Wystarczy mu zasugerowac ze chcesz skrecic i sam pieknie i dokladnie sklada sie w zakrety. Moc i moment obrotowy az zapiera dech w piersiach. Na razie bylo dosc powoli i ostroznie ze wzgledu na pogode i docieranie, ale wchodzi na obroty jak dziki. Ciagnie rownomiernie od samego dolu jak lokomotywa. 6 bieg, 3000 obrotow, 70 km na godzine, wystarczy musnac manetke i chetnie i wesolo odchodzi :DZawieszenie boskie, nie mialem okazji pobawic sie ustawieniami ESA jeszcze, ale nierownosci wybiera swietnie i prowadzi sie jak po sznurku. Po weekendzie ma sie znowu zrobic wiosna i pora zaczac nawijac kilometry po fiordach i przeleczach :D Od wczoraj banan mi nie schodzi z geby i ciagle chichocze jak idiota nad kubkiem goracej czekolady :D Teraz tylko poczekac az BMW dowiezie kufry i gmole.Jak obiecalem wrzucam pare fotek, jakosc kiepska, tylko telefon mialem pod reka. W przyszlym tygodniu wybiore sie na wycieczke i zrobie troche lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Gratulacje piękna maszynka :) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Gratki na nowe Moto :)Co to za porownanie V Strom 650 z GS1200 :huh: to tak jak bys porownal malucha z maybachem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Teraz nie pozostaje nic jak czekać na cieplejsze dni ;-) Gratuluję ! Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No jak tak można!Nowe moto i po takiej chlapie jeżdzić ?! ;)Gratulacje sprzęta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rauven Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Nie no, przed wstawieniem pod dach oplukalem z blocka i soli ;) Lepszy oblocony niz smutny i samotny w salonie :D Taurus, porownalem do jedynego innego dualsporta na ktorym mialem okazje dluzej jezdzic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Na pierwszym ze zdjęć sylwetka o wiele lżejsza wizualnie niż by wynikało ze zdjęć w gazetach i Internecie. Szyba na najwyższym ustawieniu? Masz to LED-owe "wow" światło przednie, prawda? Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rauven Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Tak, szyba jest podniesiona prawie na maxa. Światła są LED. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalzkl Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Cześć widze ze tez nie masz czerwonej nalepki na blachach, ja nie wiem czy przyjdzie czy nie :P i mam troche stracha przed Politi :P slyszalem ze od 2013 juz sie nie nalepia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Geniealny motocykl, więc wielkie "pogratulował" ;)I wklejaj więcej fot, byle nie kalkulatorem, no i jakiś szerszy opis/może film etc :) Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian zxr Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 BMW - to jest POWER :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rauven Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Cześć widze ze tez nie masz czerwonej nalepki na blachach, ja nie wiem czy przyjdzie czy nie :P i mam troche stracha przed Politi :P slyszalem ze od 2013 juz sie nie nalepia. Motocykle od dobrych kilku lat nie maja nalepek na tablicach :) DLa sprowadzilem na poczatku zeszlego roku do Norwegii i tez nie dostalem nalepki. jaquzie, fotki jakies beda, na razie ile razy jezdze zapominam aparatu :P Jak na razie nakrecone jakies 1800km, glownie po gorach i moto sprawdza sie genialnie :D Jestem zakochany po uszy :D Prowadzi sie tak ze kazdy zakret to maly orgazm ;) Na lato juz Alpy + Balkany zaplanowane, w sumie jakies 10000km do nakrecenia, nie moge sie doczekac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi