Szuberto Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Janku, a ubezpieczyłeś już akcesoria AGD w domu na wypadek "rozstania z Lexis"? :) Kazio też może Ci zostawić chałupę drewnianą, chociaż zastał murowaną. Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Janku, koleżanki i ich zalety, cóż - nie mój target, ale tej pogody to Ci zazdroszczę całą sobą.. :sad: Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek dzbanek Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Janku, koleżanki i ich zalety, cóż - nie mój target, ale tej pogody to Ci zazdroszczę całą sobą.. :sad: Magda, nie ma co zazdrościć, tylko trza wsiadać w samolot i przylatywać. Zakręcimy się dla Ciebie za jakimś czarnym koleżką z długim przewodem motocyklowym i będzie się działo;) Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Janku,Ty te kobiety wyrywasz na magiczne sztuczki: https://www.youtube.com/watch?v=XSkFV9YFvA8 Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Psia mać, angielski jak terrorysta z dalekiego wschodu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi