Dudinozor Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ja mysle ze Foresst sie nie bedzie pytał tylko postawi sprawe jasno jak w zeszłym roku ;) a jak on nie bedzie chcial to ja to zrobie hehe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 zima niestety dopiero sie zaczela :Dmamy jeszcze mnustwo czasu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takijedenkuba Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam szanownych forumowiczów. Witam też mistrza Maćka / MICI :)Super pomysł na wyprawę, świetny!Z uwagi na specyficzny tryb pracy, raczej nie załapię sie na taką długą przerwę.Śledze temat. Kto wie? Może trafię szustkę i fundne sobie roczną wycieczkę ;)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 jak trafisz 6 w totka to fundniesz tą wycieczkę nam wszystkim :Dtaki mały warunek ;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 hehehe sie ma Kubuś , ty nie pitol tylko szykuj swego wulkana , zapełniaj systematycznie świnkę skarbonkę z napisem "Bałkany" i widzimy się na starcie w lipcu. Robota to głupota , kasa nie zając nie ucieknie a taką przygodę będziesz pamiętał do końca (tylko uważaj to jest nie wyleczalne i zaraz po powrocie będziesz planował następną wycieczkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 hehehe sie ma Kubuś , ty nie pitol tylko szykuj swego wulkana , zapełniaj systematycznie świnkę skarbonkę z napisem "Bałkany" i widzimy się na starcie w lipcu. Robota to głupota , kasa nie zając nie ucieknie a taką przygodę będziesz pamiętał do końca (tylko uważaj to jest nie wyleczalne i zaraz po powrocie będziesz planował następną wycieczkę) dokładnie tak jak napisałeś ;)kasa rzecz nabyta ;) a wspomnienia w głowie zostaną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 ....wspomnienienia zostaną a i jak się dobrze ustawisz to będziesz głównym bohaterem filmików i to są dopiero wspomnienia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 teraz każdy bedzie Pablowi droge zajezdzał, żeby sie na filmik załapać :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 w play dają kamerki go pro do abonamętu, a w styczniu konczy mi sie umowajak jeszcze będą to biore ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 hehe a ja czekam na mojego Mikołaja ;) i Pablo wie dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 może Pablo jest Twoim mikołajem :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 A co zazdrościsz ? W której promocji masz to go pro bo ja znalazłem tylko z przed trzech lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 ja Wam tylko powiem że Big Brother to będzie pikuś :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Ja nmyślę o tej kamerce :)http://allegro.pl/kamera-sportowa-extreme-full-hd-1080p-pilot-i2890775265.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 poczekaj , po świętach powrócą do pierwotnej ceny 350 zł , poza tym może pogadajmy o tym co kto chce zobaczyć podczas wycieczki. Zacznijmy od Chorwacji bo podejrzewam że Słowacja i Austria to kraje przelotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi