foresst Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 zapraszamy więc do tematu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 [...] oprucz Aten chcemy cos kąkretnego w Grecji zobaczyć ?? czy tylko dojechac walnąć się gdzieś na plaży i odpocząć Oprócz Aten proponuję Meteory.Chyba nawet macie po drodze.W mojej ocenie to lepszy konkret niż Ateny. http://pl.wikipedia.org/wiki/Meteory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 kozak na wyprawe z plecakiem :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 a jaki czas chcielibyście spędzić w Istambule ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 jeśli o mnie chodzi max dwa dni .PS:Od 2 lipca Chorwacja wchodzi do unii więc będzie łatwiej przekroczyć granice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 A kiedy było trudno?Do Chorwacji już dawno wystarczył dowód osobisty i nie potrzebna była zielona karta. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Jesli chodz i o mnie to jak z samego rana tam wpadniemy to wystarczy jeden dzień, a bez paszportów i tak się chyba nie obejdzie i zielone karty tym razem wezcie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Nie chodzi mi o dokumenty potrzebne do przekroczenia granicy tylko o kolejki do bramek na granicy. W okresie wakacyjnym dwa razy przekraczałem granice na stronę Chorwacką i za każdym razem stałem po dwie godziny a i tak to było krótko (bo w nocy). Oczywiście to było autem ale z tego co widziałem to pogranicznicy chorwaccy cofali motocyklistów na koniec a i polacy (specjalnie piszę z małej litery ) nie dawali się wcisnąć jednośladom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 hmm paszport napewno bedzie potrzebny do Turcjimi ta Turcja troche nie leży, ale to mały problemnajchetniej spędzilbym cały dzień lub dwa w tych meteorach i z dwa dni powylegiwał sie w Grecjiale wszystko oczywiście da sie dograć ;) fajnie by też bylo odpocząć gdzieś w samech Chorwacji z jeden dzieńnp w Dubrowniku, upał będzie nieznośny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 mysle, ze wszystkim tradycyjnie bedzie ciezko dogodzic, więc pewnie dojdziemy do jakiegos porozuminia(w koncu to nie bedzie pierwsza nasza wyprawa i pierwszy problem jesli chodzi o droge) Myśle ze jak juz bylo kilka razy pisane obgadamy to jak sie sezon zacznie gdzies w centralnej Polsce- no chyba, że macie ochote na piwo w "olku" to zapraszam do Tychów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 stawiasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Kolegom piwa nie postawie? To kiedy wpadacie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 dzień przed startem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 całą Polskę mam do ,,olka" ;P w Toruniu fajny camping przy starówce jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Baju baju Lodz jest pośrodku :D Foresciak nie martw sie gdzieś na 2 dni motongi postawimy zeby od nas odpoczely Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi