foresst Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 hehehe wrzesień u mnie odpada, takie 2 miesiace ze w czerwcu i wrzesniu musze być w pracy :Dzgodziłem sie zabrać Ole ale są warunki :D:DJa Ją pakuje na wyjazd :D i nie ma marudzenia podczas mycia w jeziorach, rzekach i innych zbiornikach wodnych :Pw przyszłym roku robi prawko i planujemy zakup jakiejś 500setki dla niej tak że w 2014 bedzie juz na swojej maszynie smigała ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 (edytowane) hehehe wrzesień u mnie odpada, takie 2 miesiace ze w czerwcu i wrzesniu musze być w pracy :Dzgodziłem sie zabrać Ole ale są warunki :D:DJa Ją pakuje na wyjazd :D i nie ma marudzenia podczas mycia w jeziorach, rzekach i innych zbiornikach wodnych :Pw przyszłym roku robi prawko i planujemy zakup jakiejś 500setki dla niej tak że w 2014 bedzie juz na swojej maszynie smigała ;) hehe może być ciekawie biorąc pod uwagę kąpiel na Słowacji :P Edytowane 11 Grudnia 2012 przez _Pablo_ Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 tam przynajmniej ciepła woda była :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Pablo miał tu chyba coś innego na myśli niż ciepła woda :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Bardzo dobrze go zrozumiałem :Dchodziło mi o to że w zimnej tak szybko sie nie zanurzy :P:P już Ja wam dam podglądać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Foressciak żadna temperatura w takiej sytuacji mnie nie powstrzyma :-) Martwię sie tylko zeby Krzychu mnie nie wyprzedził :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Pablo, a masz juz jakąs dokładniejszą trase naniesioną na mape ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 foresst jak zabierzesz plecak to co ty będziesz robił wieczorami kiedy my będziemy ratować zagubione kraby? ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 foresst jak zabierzesz plecak to co ty będziesz robił wieczorami kiedy my będziemy ratować zagubione kraby? ;) :biggrin:hehehe plecak jest tolerancyjny i bedzie ratował kraby razem z nami :Dchociaż Ola stwierdziła że ten krab był biedny wpadając w nasze łapska :Pmi się jednak zdaje ze był szczęśliwy w wodzie, szczegulnie że mógł łatwo od nas uciec :P pewnie do dziś go głowa boli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Pablo, a masz juz jakąs dokładniejszą trase naniesioną na mape ?? nie mam ale mam gotowca :D do zmiany tylko droga powrotnahttp://www.namotocyklu.com/Bardzo fajny opis , brawo dla autorów :clap: Myślę żeby dokładnie taką trasą dotrzeć do Grecji a jak wrócimy to pewnie okaże się gdzieś na plaży przy którymś tam piwku :flesje: Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 zaczynam więc studiować :D może i my poszukamy sponsorów :D??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 też tak myślałem . Browar Tyski jest u Dudiego za płotem byłbyś dobrym nośnikiem reklamy :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 też tak myślałem . Browar Tyski jest u Dudiego za płotem byłbyś dobrym nośnikiem reklamy :D hehehe trzeba napisać do Adriana żeby pogadał z kierownikiem o możliwościach sponsoringu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) hehe zrobie co w mojej mocy, ale za warunek postawie browarowi to, że muszą nas zaopatrzyć w darmowe probki :D Cały plan jest dobry, nawet na powrót, tylko zastanawiam się, czy będąc juz w Grecji nie wypadało by do Aten skoczyc ? Edytowane 12 Grudnia 2012 przez Dudinozor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 to już spory kawałek do przejechania, no ale ustalimy ustalimy :DAdi Ty chciałeś Stambuł zobaczyć tak ?? tu jeszcze wiza dochodzi 20 dolarów o ile dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi