_Pablo_ Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Krzychu będę godnie Cie reprezentował :-) Ja już po przeglądzie a raczej moj "potfur" :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 mnie czekają jeszcze opony w tym sezonie:/ mam nadzieję że do końca tego sezonu dociągną :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cube304 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 (edytowane) Mój po synchronizacji przepustnic, regulacji zaworów, wymianie płynu hamulcowego i chłodniczego oraz po czyszczeniu K&N'a. Za 2,5 k km wymienię olej. Będę celował tak żeby na południe jechać z nowiutkim olejem i filtrem. Edytowane 29 Marca 2013 przez cube304 Cytuj Suzuki DL 650 AK8 matte blackYamaha WR 250 F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 mnie czekają jeszcze opony w tym sezonie:/ mam nadzieję że do końca tego sezonu dociągną :P Ty sobie z koła wyjmij tą "pamiątkę z Rumunii " :D chyba że lubisz grzechotki :laugh: Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ty sobie z koła wyjmij tą "pamiątkę z Rumunii " :D chyba że lubisz grzechotki :laugh: zastanawiałem się nad tą oponą :P mam nadzieję że da radę zrobić jeszcze tą trasę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 ta oponka już troche nawinięte ma, a upały mogą być spore a i obciążenie będziesz miał o te parenaście kilo większe ;) , a z drugiej strony jednej opony bym nie wymieniał, tylko komplet odrazu. Trudna decyzja, ale jak i tak będzie do wymiany i trzeba będzie wydać pieniadze to chyba lepiej przed wyjazdem :) Ja wymieniałem w zeszłym roku przed sezonem- oponki maja 8k zrobione, ale jeszcze z 60% ich zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 ta oponka już troche nawinięte ma, a upały mogą być spore a i obciążenie będziesz miał o te parenaście kilo większe ;) , a z drugiej strony jednej opony bym nie wymieniał, tylko komplet odrazu. Trudna decyzja, ale jak i tak będzie do wymiany i trzeba będzie wydać pieniadze to chyba lepiej przed wyjazdem :) Ja wymieniałem w zeszłym roku przed sezonem- oponki maja 8k zrobione, ale jeszcze z 60% ich zostało.ale z drugiej strony szkoda przed taka trasą wymieniać :D:D lepiej by było dojechać te stare a nowe założyć na koniec sezonu :)jak się zrobi cieplej będę kombinował jak wgl mam się zapakować :P najwięcej zastanawiam się nad karimatami i namiotem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) Foreściak masz racje,co będziesz wymieniał opony, slicki są bardzo dobre na zakrętasy, w końcu jeżdżą na nich zawodowcy :biggrin:Wymień na zimę wtedy dobry bieżnik sie przyda :rolleyes: a jak się nieda jeździć to niech sobie grymnieją w cieplutkim garażu :rolleyes:Dudi jakieś słabe te Twoje oponki 8km i tylko 60% zostało :biggrin: Ty zmień dilera :biggrin: Edytowane 30 Marca 2013 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 czepiacie się :P teraz jeszcze troszkę za wcześnie żeby je wymienić, trzeba jeszcze troszkę pojeździć ;)a patrząc na pogodę za oknem dużo km nie nakręcę przed wyjazdem :(no chyba że wygram w lotka to będę wymieniał gumy razem z olejem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Uruchomiłem dzisiaj profil na FB, na którym postaram się umieszczać na bieżąco informacje dotyczące wyjazdu, przygotowań, a także w miare możliwości w trakcie samego wyjazdu też coś naskrobie.Puki co, żeby profil nie był całkiem pusty wrzuciłem tam dość sporo zdjęć z wypadu do Rumunii 2012 i link do opisu, który był zamieszczony na tym forum.Jakby, ktoś był zainteresowany śledzeniem tego co się dzieje to podrzucam linka- wystarczy dać "lubie to" :)http://www.facebook.com/pages/MotoTrip-PL/410191102350419?ref=hl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Uruchomiłem dzisiaj profil na FB, na którym postaram się umieszczać na bieżąco informacje dotyczące wyjazdu, przygotowań, a także w miare możliwości w trakcie samego wyjazdu też coś naskrobie.Puki co, żeby profil nie był całkiem pusty wrzuciłem tam dość sporo zdjęć z wypadu do Rumunii 2012 i link do opisu, który był zamieszczony na tym forum.Jakby, ktoś był zainteresowany śledzeniem tego co się dzieje to podrzucam linka- wystarczy dać "lubie to" :)http://www.facebook....02350419?ref=hl myśle nad czymś podobnym :D ale trudno mi się zebrać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Foreściak, na sponsorów liczysz ? :biggrin: Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ja tam wszystko mam, ale jak by ktoś Aleksandrę doposażył to bym się nie obraził :)a z tego co ostatnio widziałem można sporo zyskać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 to lista na majowe spotkanie chyba zamknieta- Forest zamawiasz domki :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 to lista na majowe spotkanie chyba zamknieta- Forest zamawiasz domki :)? lista zamknięta, niestety do rezerwacji jeszcze nie doszło bo dziś nie mogłem się do nich dodzwonić wiec napisałem mailateraz czekam na odpowiedz.Myślę że dobrym pomysłem będzie zebranie zaliczki za domki, żebyśmy nie zostali później z wolnymi miejscami za które będziemy musieli zapłacićco wy na to ??jak tylko dostanę maila zwrotnego z recepcji napiszę co i jakjeżeli go nie dostanę (co też może się zdarzyć ) jutro przejadę się tam osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi