foresst Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 mam jeszcze jednego kandydata :)znajomego którego poznałem w tym roku na zimowych wakacjachnapisał do mnie że bardzo chętnie spotka się z nami w maju ;)Marcin jest z Krakowa więc będzie miał z kim jechać w kierunku Torunia :)co do wyjazdu w lipcu jeszcze nie wie, będzie walczył o urlop ;)czekamy tylko na decyzje Krzysia i zamykamy listę :) trzeba rezerwacje zrobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Kuźwa .......lepiej mi było gdy pracowałem zawodowo, miałem roboty mniej niż teraz :mad: Każdy myśli; aaaa ty jesteś na emeryturze to masz czas, możesz pomuc. Do tego jeszcze czekam na większe zlecenie które ma mi zapewnić środki na wyjazd, a tu du...a blada, ciągle sie przesuwa :angry: Dlatego też nie jestem w stanie na 100% zdeklarować się że pojadę do Torunia, wszystko się wyjaśni w tym tygodniu.Tak że..... cierpliwości :biggrin:A Ciebie Pablo zapraszam, wpadaj kiedy chcesz- masz blisko, można by było jakiego grilla odpalić. Adi Ty też masz nie daleko, na sobotę możnaby było coś zorganizować, kimnoł byś sie u mnie i w niedzielę byś był monter :biggrin: Edytowane 17 Marca 2013 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Kuźwa .......lepiej mi było gdy pracowałem zawodowo, miałem roboty mniej niż teraz :mad: Każdy myśli; aaaa ty jesteś na emeryturze to masz czas, możesz pomuc. Do tego jeszcze czekam na większe zlecenie które ma mi zapewnić środki na wyjazd, a tu du...a blada, ciągle sie przesuwa :angry: Dlatego też nie jestem w stanie na 100% zdeklarować się że pojadę do Torunia, wszystko się wyjaśni w tym tygodniu.Tak że..... cierpliwości :biggrin:A Ciebie Pablo zapraszam, wpadaj kiedy chcesz- masz blisko, można by było jakiego grilla odpalić. Adi Ty też masz nie daleko, na sobotę możnaby było coś zorganizować, kimnoł byś sie u mnie i w niedzielę byś był monter :biggrin: tydzień chyba nas nie zbawi ;) czekamy wiec ;)z Tobą będzie nas 6 osób ;) i tak na prawdę więcej nam nie potrzeba :)oczywiście zapraszamy jeżeli ktoś się zdecyduje ale rezerwację proszę robić we własnym zakresie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 No i du...a. Do Torunia raczej nie pojadę, chyba że na Araba w ostatniej chwili.Czekam na zatwierdzenie wizażysty a potem atak, by do lipca się wyrobić :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 No mam nadzieję, że do lipca się na 100% wyrobisz. To jest Marcin z KRK, Forest z Plecaczkiem,Ja,Pabloi z tego co rozmawialem z Pablem to jeszcze kogos ma+ niech ta osoba jak najszybciej potwierdzi i rezerujemy domek. Ostateczny termin zapisu na wyjazd "organizacyjny" ;) do Torunia wyznaczam na srode po swietach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 No mam nadzieję, że do lipca się na 100% wyrobisz. To jest Marcin z KRK,Forest z Plecaczkiem,Ja,Pabloi z tego co rozmawialem z Pablem to jeszcze kogos ma+ niech ta osoba jak najszybciej potwierdzi i rezerujemy domek. Ostateczny termin zapisu na wyjazd "organizacyjny" ;) do Torunia wyznaczam na srode po swietach :) dokładnie, w środę po świętach dzwonie ;) mam nadzieję że będą mieli wolne domki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cube304 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Cześć Wam!Macie jakieś ograniczenia jeśli chodzi o liczbę motocykli lub osób które miałyby z Wami jechać na taką wyprawę? W tym roku planuję z żoną objechać Bałkany. Będziemy mieli na to 2 tyg. Termin wyjazdu to koniec czerwca lub początek lipca. Widzę że organizujecie jakieś spotkanie w Toruniu na którym będziecie omawiać szczegóły wyjazdu. Będę śledził ten temat. Pozdrawiam - Kuba Cytuj Suzuki DL 650 AK8 matte blackYamaha WR 250 F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Nie mamy żadnych ograniczeń. Nasz zeszłoroczny wyjazd charekteryzował się nazwijmy to spontanicznością- czyli mieliśmy wybrane kilka miejsc, które chcemy zobaczyć, a trasa powstawała z dnia na dzień (jak chcesz to pisz na PW to ci podesle opis wycieczki, żebys wiedział czego sie spodziweać). W tym roku może być podobnie. Jeśli Ci to odpowiada to zapraszam, do Torunia również. Będziemy przez Stryków przejezdzać, więc nawet moglibysmy sie zabrać razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cube304 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 W ile motocykli byliście w zeszłym roku i w jakich miastach? Do Torunia to teraz mam wygodnie, wskakuję w Łyszkowicach na autostradę i jadę :) Cytuj Suzuki DL 650 AK8 matte blackYamaha WR 250 F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Cześć Wam!Macie jakieś ograniczenia jeśli chodzi o liczbę motocykli lub osób które miałyby z Wami jechać na taką wyprawę?W tym roku planuję z żoną objechać Bałkany. Będziemy mieli na to 2 tyg. Termin wyjazdu to koniec czerwca lub początek lipca. Widzę że organizujecie jakieś spotkanie w Toruniu na którym będziecie omawiać szczegóły wyjazdu. Będę śledził ten temat. Pozdrawiam - Kubaw sumie chyba nad tym się nie zastanawialiśmy, żona na osobnym moto czy jako plecak ??w ubiegłym roku byliśmy na 6 moto i jeżeli chodzi o jedną grupę to chyba maxale nikt nie powiedział że nie możemy podzielić się na dwie grupy w jechać w odstępie czasowym powiedzmy 5-10 minjak coś to zapraszamy do TRN :) wpisuj się na listę to będziesz miał pewne miejsce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Panowie trzeba pomału uporządkować temat bo do wyjazdu zostaje 3 miesiące.TERMIN WYJAZDU : przełom czerwca i lipca . Optymalnie by było 29 czerwca ( znowu z Foressciakiem będę musiał postawić kolejkę :flesje: )LISTA OSÓB DO WYJAZDU :1. Pablo2. Dudinozor3. Foresst + plecak ?4. Wajzer5. Majki.moto6. Wiesław2158 i zawsze wolne miejsce dla MICI -ego :-) . Maciek może tak jak w zeszłym roku w ostatniej chwili pozytywnie nas zaskoczy. Zdrówka dla Ciebie :flesje: Te osoby na dzień dzisiejszy potwierdziły chęć wyjazdu . Z nowych jedzie Majki na Intruderze VZR 1800 i Wiesław na Shadowce 750 . Wychodzi na to że grupa będzie tak liczna jak w zeszłym roku . Myślę że jak ktoś będzie zdecydowany to jeszcze możemy ją zwiększyć o max dwa motocykle i zamykamy temat. PS. Termin na ten Toruń już ustalony ? bo coś mi chyba umknęło :ohmy: Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 10,11,12 maj z tego co pamietam jest optymalny dla wszystkich. Mi gdzies w tych wszystkich postach umknoł Majki.moto i Wiesław2158 :) Jak jeszcze dołączy do nas kolega z Krakowa to troche spora ekipa będzie (za spora) ale to się zweryfikuje w maju w Toruniu :) - obecność obowiązkowa hehe (jedynie Łojciec ma usprawiedliwienie ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) jasne, w maju na spotkaniu wszystko się wyklaruje . Kto zainteresowany niech podjedzie i po spotkaniu zamykamy listę. Ja będe miał 2 głosy bo wezmę od Krzycha upoważnienie :D Edytowane 27 Marca 2013 przez _Pablo_ Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cube304 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 w sumie chyba nad tym się nie zastanawialiśmy, żona na osobnym moto czy jako plecak ?? Żona będzie jako "plecaczek". Jeśli będę mógł to przyjadę na spotkanie na nockę z piątku na sobotę to Torunia. W razie czego będę nocował w namiocie ;P Chyba będzie taka możliwość? Cytuj Suzuki DL 650 AK8 matte blackYamaha WR 250 F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) Żona będzie jako "plecaczek".Jeśli będę mógł to przyjadę na spotkanie na nockę z piątku na sobotę to Torunia. W razie czego będę nocował w namiocie ;P Chyba będzie taka możliwość?pewnie, camping Tramp w Toruniu to przede wszystkim pola namiotowe tak że wbijaj śmiało ;) 10,11,12 maj z tego co pamietam jest optymalny dla wszystkich. Mi gdzies w tych wszystkich postach umknoł Majki.moto i Wiesław2158 :) Jak jeszcze dołączy do nas kolega z Krakowa ... mi też gdzieś umkneli ;P jakoś mało się udzielają ;P no ale Marcin z KRK do Torunia jedzie na 100% tak że trzeba brać go pod uwagę na cały wyjazd ;) musi tylko powalczyć o wolne ;) Panowie trzeba pomału uporządkować temat bo do wyjazdu zostaje 3 miesiące.TERMIN WYJAZDU : przełom czerwca i lipca . Optymalnie by było 29 czerwca ( znowu z Foressciakiem będę musiał postawić kolejkę :flesje: )LISTA OSÓB DO WYJAZDU :1. Pablo2. Dudinozor3. Foresst + plecak ?4. Wajzer5. Majki.moto6. Wiesław2158 i zawsze wolne miejsce dla MICI -ego :-) . Maciek może tak jak w zeszłym roku w ostatniej chwili pozytywnie nas zaskoczy. Zdrówka dla Ciebie :flesje: plecak oczywiście aktualny ;)Ja mam wolne od 1 lipca czyli od poniedziałku, tak że 28 jestem ostatni dzień w pracy, a co za tym idzie 29 dam rade wyjechać do Tych ;) Edytowane 28 Marca 2013 przez foresst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi