Dudinozor Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 no mi pasuje, tylko teraz pytanie czy spotykamy sie w piatek wieczorem czy w sobote rano ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 to już zależy od was, jeżeli w piątek wieczorem to można skoczyć na starówkę i przejść się po kilku lokalach których w Toruniu nie brakujeno a jeżeli w sobotę rano to już tak dobrze popić nie będzie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 mnie przekonałes :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 mnie przekonałes :Da wcale wielkich argumentów nie użyłem :Dzobaczymy kto się jeszcze dopisze do zjazdu ;) jak na razie stały skład czyli nasz trójka :) (+ mój plecak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 http://podroze.onet.pl/ciekawe/najwieksze-atrakcje-bosni-i-hercegowiny/7cf7n :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 polecam na spotkanie http://www.fort.torun.pl/_portal/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 polecam na spotkanie http://www.fort.torun.pl/_portal/ myślałem bardziej nad Campingiem Tramp :) teraz trwa tam remont ale na majówkę ma już być otwartyceny takie same a dużo bliżej starówki ;) no i chyba warunki będą lepsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Niestety z wielką przykrością muszę poinformować że stan mojego zdrowia niepozwoli mi wam towarzyszyć w tej wspaniale zapowiadającej się przygodzie. Trzymam kciuki za udaną organizacje , dobrą pogodę oraz szczęśliwy powrót. Wiem że będzie zajebi..... i wam zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Niestety z wielką przykrością muszę poinformować że stan mojego zdrowia niepozwoli mi wam towarzyszyć w tej wspaniale zapowiadającej się przygodzie. Trzymam kciuki za udaną organizacje , dobrą pogodę oraz szczęśliwy powrót. Wiem że będzie zajebi..... i wam zazdroszczę Wielka szkoda- jak się wykurujesz to jeszcze kiedys gdzies polatamy :) , a moze do Torunia wpadniesz ? Życze szybkiego powrotu do pełni sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Niestety w moim stanie będę walczył by może pod koniec sezonu choć kawałek się przejechać ale już nie offtopujmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 No szkoda Mici.Synki.... a może wracając o rosję zachaczymy, akurat leją świeży asfalt :rolleyes:http://niefart.pl/7472 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 koniecznie traske z filmiku ponizej też musimy przejechać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 koniecznie traske z filmiku ponizej też musimy przejechać :) trasa ładna ;) trzeba będzie się przejechać :D ale do rzeczy trzeba by zarezerwować domek bądź dwa jak na razie jest Adi, Pablo, Ja+Plecakczy ktoś jeszcze ma zamiar dołączyć ???Krzysiu??? zapraszamy :) będzie pięć osób i zamykamy spotkanie :D jak ktoś będzie jeszcze chciał dołączyć w innym terminie to niech sobie namiot rozbijabo będzie tak jak w tamtym roku że miało być sześć osób a spotkaliśmy się w trójkę tak że Krzysiu, zapraszamy ;) Niestety w moim stanie będę walczył by może pod koniec sezonu choć kawałek się przejechać ale już nie offtopujmy wracaj do zdrowia kolego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Do Krzycha trzeba chyba napisac sms albo zadzwonic bo jest taki zapracowany ;) ,że tu nie zaglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Chyba wjade mu na kwadrat :D:D:D Niestety w moim stanie będę walczył by może pod koniec sezonu choć kawałek się przejechać ale już nie offtopujmyMaciek trzymaj sie Brachu Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi