Dudinozor Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 po chu... wam nawigacja!!!! wyprawa wtedy straci swój smaczek przygody , gdzie się podzieją te nerwy przy odnajdowaniu drogi , szukaniu zaginionych miejsc lub uczestników , no ja się pytam GDZIE ?! :sad: niestety musze zgodzic sie z Micim. Jak bysmy mieli navi w Rumuni to w zyciu takich pieknych szutrow bysmy nie znalezli, a z drugiej strony w Bukareszcie fajnie by było mieć taka zabawke bo błądzenie po miescie w 40 C to była nikła przyjemność:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Przyda sie jak będziemy gonić czas lub szukać konkretnego campingu. Zawsze miejsce w kufrze sie znajdzie zeby "nie psula smaczku" codziennie :D MICI GoPro już opanowales ? Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 MICI GoPro już opanowales ?Niestety "czarny bohater " powiedział : Chcesz mieć film super jakości ? to k*rw.. zmień ten stary komputer na nowy bo nie obrobisz obrazu , kup nagrywarkę blureja i przynieś do domu nowy telewizor !!! Na dzień dzisiejszy to se mogę w połowie wykorzystać zabawkę a i tak jest zajebist.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nieważne , ważne żebyś nagrywanie opanował :D bo teraz to Ty będziesz nadwornym kamerzysta :-) swoją droga to fajny film możemy nakręcić z 2 kamer jakbyśmy poszli ze sobą na czołówkę :D Ja muszę kupić jeszcze 2 uchwyt do kasku żebym mógł zamontować kamerke do tylu. Fajnie by to wyglądało jakbym jechał pierwszy i kręcił to co za mną a Ty z końca co przed Tobą :D Tylko muszę przetestować czy na kasku będzie dobrze czy lepiej do motocykla. Do przodu to nagrywa tam gdzie patrzysz a do tylu będzie odwrotnie tzn. patrzysz w prawo to nagrywać będzie to co z lewej . Ale tutaj to mi bardziej chodzi aby sfilmowac grupę od przodu jak im sie "michy śmieją " :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 nagrywać to trzeba będzie z wielu "miejsc na motocyklu" i skierować w różnych kierunkach - wtedy film nie jest taki .... jednostajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 No cuż..... kolega to był informatyk, to chyba wiedział co robi :biggrin: A na Ukrainie spotkaliśmy się z drogami prowdzonymi równolegle, może to ogłupiało GPSaPablo, muszę nawinąć do siostrzeńca, on jest dość dobry w te klocki, tak że powinien dać rady wgrać jakieś konkretne nawi :rolleyes:@Cienekban87 takie podejście to mi się podoba "jak będzie mniejszy fundusz " to chętnie z wami pojade, a jak nie to polece w kosmos :biggrin:oj tam oj tam, sie pomyliłem troszkę, ale bardzo bym chciał tym razem z Wami sie bujnąć, żałuje, że poprzednim razem dałem ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) @Mici ja swoją nawi schowam głęboko i mam zamiar jej użyć tylko naprawdę w skrajnej okoliczności :biggrin:Pablo, przykręcając kamerkę do moto musisz się liczyć z dużymi drganiami bo to przecież V dwa gary dają ogromne wibracje . Ha już widzę Miciego jak ogarnia kamerką grupę, zwłaszcza jadąc z przodu ha ha ha toż to jemu pożądny teleobiektyw by był potrzebnyzeby kogoś uchwycić w kadrze :biggrin: no jeszcze jest możliwość uwiązać go łańcuchem by zbytnio się nie oddalał albo w nocy zepsuć mu motożeby tak nie zapi.....ł Edytowane 10 Stycznia 2013 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 co do nawi to fakt, mozna ją przecież zawsze schować i wyciągnać tylko w ostatecznościa jak juz się spotkamy na spotkaniu organizacyjnym, mozemy podzielic całą trase na odcinkii każdy z nas będzie odpowiedzialny za przygotowanie map na swój odcinek drogiw ten sposób każdy bedzie mógł sie wykazać w roli przewodnika :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) każdy bedzie mógł sie wykazać w roli przewodnika :D czytaj wabika na niebieskich pogromców szybkiej jazdy PS Wajzer z daleka łatwiej będzie wszystkich złapać w obiektywie :biggrin: Edytowane 10 Stycznia 2013 przez MICI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 ktoś musi ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ale z kamerami nie łapią . Sprawdzone :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 ..to jest kilka motocykli w te samą strone wakacji. Więc może jakieś konkrety :) byłem na południu dwa razy i chętnie jeszcze pojade ( bez Grecji -jest nudna )Macedonia, Albania ( 80km typ. górskiej drogi ) Montenegro, Chorwacja i do Wawy. W takiej kolejności proponuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 co taka cisza w temacie ? Nie udawajcie że pracujecie nad trasą :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 ja czekam na efekty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 nie ma sie co rozpisywac- jak bedzie cieplo (majówka ? ) spotkamy sie face to face (w Toruniu?) i sie wszystko opije tzn obgada :), a narazie pozostaje ogladanie zdjec i filmikow z rumuni :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi