olo64 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Czy da sie pokombinowac z alarmem ktory uzbraja po 30 sek od wylaczenia zaplonu np na 1min lub 2 min. Morze ktos ma jakies info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turysta Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Albo po 30 sek samoczynnie, albo manualnie. Innych opcji nie przewidziano.W sieci jest manual. Mogę wysłać na e-mail.Pzdr Cytuj RIDE HARD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo64 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Albo po 30 sek samoczynnie, albo manualnie. Innych opcji nie przewidziano.W sieci jest manual. Mogę wysłać na e-mail.Pzdrmoj emil [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo64 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Niestety ciezko z angielskim i nadal brak informacj czy da sie przestroic ten alarm . :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turysta Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Posłałem po polsku.Skrótowo, ale może ogarniesz...Pzdr Cytuj RIDE HARD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Na allegro jest teraz skrócona istrukcja obsługi turingów po polsku. Jest tam sporo informacji dotyczącej bierzącej obsługi motocykla (ile pow. w amortyzatory, ile i gdzie oleju, programowanie alarmu itp). Ja za taką dałem 30pln koleś wystawia za 70pln może coś opuści. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo64 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Szukom po Alegro i nie umia namierzyc tej instrukcji. Masz namiar to podeslij . Pozdro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 http://allegro.pl/harley-road-king-electra-instrukcja-obslugi-i2988730024.html tylko pamiętaj to jest po prostu instrukcja obsługi , a nie napraw taka jak to http://allegro.pl/ksiazka-serwisowa-harley-davidson-twincam-191-i2974045101.html ale ta druga jest po angielsku. Mi ta podstawowa wystarczyła do podstawowej obsługi Road Kinga. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 A tu jest i tak jak Chorcio pisał za 7 dych. http://moto.allegro.pl/harley-road-king-electra-instrukcja-obslugi-i2988730024.html . Ale był szybszy. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 He he udało mi się ciebie szanowny Kolego wyprzedzić z odpowiedzią :) Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Mój kumpel sprzeda tą instrukcję za 50. Się okazało, że ma. Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo64 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Z informacji uzyskanych w serwisie H-D można po podłączeniu do komputera dokonac zmian w dzialaniu alarmu. Istnieje również możliwość modernizacji alarmu na system nowszy czyli zbliżeniowy. A instrukcje obsługi posiadam bo moto zakupione zostało w polskim salonie H-D . :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapiszon Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Modele Harleya przeznaczone na rynek europejski miały montowany alarm który się sam uzbraja.Modele z rynku amerykańskiego miały inny model alarmu z pilotem z przyciskiem.W tych alarmach uzbrajanie i rozbrajanie wykonujemy przyciskiem na pilocie. Dopiero od roku chyba 2007 Harley wprowadził alarmy z pilotem zbliżeniowym. W modelach z automatycznym uzbrajaniem nie da się tego niestety zmienić."Ten typ tak ma".Jest tam możliwość załączenia trybu serwisowego.Wówczas jest możliwość przewożenia np. na lawecie.Czy po prostu umycia motocykla,czy wykonania napraw. A wymiana na alarm zbliżeniowy to niestety spory wydatek bo trzeba wymienić moduł.Najtaniej taki zestaw widziałem na Allegro za około 1300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo64 Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ciąg dalszy z alarmem. W lutym byłem w salonie H-D i po rozmowie stwierdzili że się da przestroić alarm po podpięciu do kompa. Ale jak w maju podjechałem motorem to stwierdzili że się jednak nie da tego przeprogramować. Zaproponowali mi małą przeróbkę alarmu na nowszy kosztem około 3000 tyś zł . Powoli przyzwyczajamy się z żoną do opuszczania moto w ciągu 30 sekund od wyłączenia zapłonu. Na szczęście syrena wyłączona. Dzięki wszystkim którzy chcieli mi pomóc w tym temacie. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi