adam77 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Witam jak w tutule znalazłem na allegro takiehttp://allegro.pl/pr...2795304468.html Pytanie czy taka chińszczyzna jest coś warta , a może macie jakieś sprawdzone ? Edytowane 5 Grudnia 2012 przez adam77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam77 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 A czy jest różnica w wersjach street i R koleś ma wystawione pod jedna aukcja że pasuje do tego i tego modelu, ale coś mi się widaje że jest inaczej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Street i Race to zazwyczaj w aukcji określenia dotyczące "przypasowania" długości klamek do danego określenia. Race w tym wypadku mają krótsze dźwignie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam77 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Tu chyba nie chodzi o dzwignie ,ale o pompe hamulcowa bo R chyba ma inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agressor Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Hej ja mam takie klamki i są OK. Jedynie troszkę blednie kolor.Nie ma różnicy pomiędzy "drogimi", a tymi chińskmi.Jeżeli nie zależy Ci na czasie w styczniu będę miał do sprzedania czarno czerwonedługie klami właśnie z tej firmy, jak coś to pisz na PW.Titax, CRG czy Pazzo to właściwie to samo.W momencie w którym nie ma skomplikowanej technologiichińczycy dają rade z tymi gadżetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Klamki w zwykłym Streecie i R są takie same. Pomiędzy klamkami chińskimi i firmowymi jednak różnica jest... W Gixerze miałem chińczyki, teraz w Streecie mam oryginalne Pazzo i jednak oryginały są solidniejsze, lepiej spasowane, precyzyjniej wykonane. Moim zdaniem nie jest to jednak różnica warta dopłacenia 3-4 razy tyle co za podróby. Gdybym nie kupił sprzęta już wyposażonego w Pazzo, to pewnie wziąłbym właśnie chińczyki. I polecam krótkie, są fajniejsze. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Też zamierzam takie kupić. Nie oddam pół wypłaty za firmówki! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi