SOWA Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 jeśli można to ja też chcę: [email protected] i jeszcze kilka pytań co do MZ 251R:1. dlaczego był tam wahacz od 2502. czy podczas malowania proszkowego lewego dekla silnika powierzchnia stylu z karterem była jakoś zabezpieczona czy ta powierzchnia jest też pomalowana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaryPL Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 rowniez poprosze...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 hey, wyślij do mnie na [email protected], wrzuce na serwer PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 a ja czekam niecierpliwie na wersje 150 pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 2 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 Uwaga do wszystkich zainteresowanych!!!!! Niestety chwilowo brak mi czasu, aby wam wszystkim wyslac to cudo, ale skoro Micek sie zdeklarowal wrzuce na serwer, wiec wyslalem jemu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 2 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 Odpisuje na pytania Gozilly w tym miejscu, a nie prywatnie, bo moze tez kogos to jeszcze zainteresuje... wahacz od 250 jest ladniejszy i masywniejszy. dodatkowo podniosl tyl, ze wzgledu na blizsze mocowanie amorka wzgledem oski wachacza niz w 251 (amorki ida pod bardziej ostrym katem, przez co podnasza tyl - o ile dobrze pamietam :lol: ) po malowaniu proszkowym wzialem pace budowlana z nalozonym papierem sciernym i zjechalem farbe. fakt nie byla to robota tak dokladna jak na magnesowce :mrgreen: , ale az takiej dokladnosci tam nie trzeba (po to jest uszczelka lub/i silikon) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 hey, nie dostałem tego programiku, może jeszcze dojdzie :D PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lacho Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 Witam!!! To i ja bym prosił [email protected]Z góry dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 Lacho przeciez MłodyVFR napisał ze nie ma czasu wysyłac do kazdego dlatego wysłał tylko do micka zeby on wrzucił na serwer i juz kazdy bedzie sobie sciagał dowoli. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 już mam, oto adres: http://dariusz.mickiewicz.promontel.net.pl/mz.zip PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 witam. plik na srv. http://smsnet.pl/~viperpl/mz.zip ps. Przyjechalem na 2-3 dni do domu z wakacji zeby sprawy pozalatwiac :banghead:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radw Opublikowano 15 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 siema zobacze ten programik zaraz sobie ściągne Dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radw Opublikowano 15 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 ten program jest naprawde spoko dzięki!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi