daniel.rider Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Panowie ratujcie. Kupilem honde vf 750 c rc43 94r .Po rozebraniu gaznika okazalo sie ze jest uszkodzona membrana.Nigdzie takiej nie moge znalesc,zaznaczam ze nie posiadam nr vin. Motor jest zarejestrowany jako SAM. W serwisie Hondy nie moga mi pomuc bez nr vin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 www.bikebandit.com Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.rider Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 (edytowane) Dziekuje ale nieznam angielskiego i trudno mi sie tam poruszac.A tak naprawde w tych serwisach sidza same barany Edytowane 30 Listopada 2012 przez daniel.rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 nie wiem jak jest u Ciebie ale jeśli membrana jest na stałe połączona z przepustnicą (jeśli występuje jako jedna część) to tanie to nie będzieszukaj może używek http://www.cmsnl.com/honda-vf750c-magna-1994-germanykph_model5497/partslist/E__1701.html#resultstak jak myślałem -część nr 21 na schemacie - 135Eurasów, u nas w Polsce może być odrobinkę droższespisz sobie numer katalogowy i idź z nim do salonu/serwisu Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Dziekuje ale nieznam angielskiego i trudno mi sie tam poruszac.A tak naprawde w tych serwisach sidza same barany Takim tekstem obrażasz ludzi tam pracujących za głodowe stawki bo z czegoś trzeba żyć.Baranami są raczej ich szefowie których nie stać na zatrudnienie fachowca,Pomogę Ci - jedna taka membrana wraz z przepustnicą kosztuje w tej firmie 150$ a masz ich w sumie 4 sztuki.Jeżeli kupiłeś tego"SAMA" za kilka złotych to nie wróżę nic dobrego, raczej rozejrzyj się za używaną baterią gaźników. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.rider Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Dziekuje wszystkim za pomoc znalezlem,na szczescie poczebna jest mi tylko jedna.Mechanik czyscil gaznik i ocenil jego stan na b.dobry.Membrane uszkodzil poprzedni wlasciciel,poprostu zle ja ulozyl i dokrecil dekielek.Masz racje to nie pracownik ale szefowie sa winni.Pozdrawiam wszystkich. Edytowane 1 Grudnia 2012 przez daniel.rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrswistak Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Cześć wszystkim,Mam problem ze swoją Hondziną VF 750C. Z racji tego, ze sezon sie zbliża to trzeba zabrać się za mankamenty sprzed zimy :) Czy ktoś mi podpowie jak się fachowo nazywa ten "zaworek" z membraną pod zbiornikiem, przez którego leje się paliwko do gaźników? U mnie ten "zaworek" (chyba podciśnieniowy), jest uszkodzony mechanicznie i jak nie zakręcę kranika to leje się paliwo do oleju (chociaż może to być też wina iglic?) . Pozdrawiam Edytowane 12 Lutego 2017 przez mrswistak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrswistak Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Znalazłem. U nas to funkcjonuje jako membrana kranika (chodź jest trochę dalej niż kranik), z anglojęzycznego wykazu części nazywa się to PETCOCK. Cokolwiek twórca miał ma myśli xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi