marekvtx1800n Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Możecie luknąć . Chcę kupić dziecku taką osłonę ,tylko nie wiem czy nie będzi waliło olejem z łańcucha . W przedniej części sporo go widać Jak myślicie? Tu foto Cytuj "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie wspaniale..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 baaardzo pasuje do VTX... przenoszęjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Jaki Model i Rocznik CBFki? Napisz na [email protected] a podeślę Cenę :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 spoko sa te oslony bo cały syf z koła nie wali prosto na amortyzator tylko problem jest z jakościa. czesto sa po prostu krzywe bo to produkcja w wiekszosci przypadków z laminatu. jak uda ci sie trafić na ładną to śmiało można zakładać Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Moje sa z PC+ABS czyli ten sam materiał co oryginalne plastiki. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi