drobi Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 w mojej vl800 w wersji usa kierunki przód i tył świecą się cały czas od momentu włączenia zapłonu :smile: ździwiło mnie to że żarówki są jednowłuknowe, dodatkowo przy naciśnięciu stopu kierunki tył świecą się mocniej, :biggrin: bez jakichkolwiek problemów ze strony władzy :biggrin: :wink: jesteś bardziej widoczny :wink: :flesje: zawsze możesz sobie zrobić wyłącznik :crossy: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 w tym roku nabyłem sobie sprzęta zez stanów.i oczywście przegląd - stacja należy do mojego kolegi więc sobie trochę porozmawiałem o tym i owym z jago pracownikamico się okazuje w naszym prawie dopuszcza się świecące na stałe kierunkowskazy - byle by mrugały kiedy skrecasz (jak tak bardzo tego człowiek pragnie wystarczy zmienić żaróki i już nie świecą na stałe).Co do świateł - faktycznie trza by zmienić żarówki w lampach przednich - ale w samochodach - dlatego że w usa oba światła świecą z jadnakową długością w Polsce oczywiście tak nie może być. W motocyklu koleś nie sprawdza lampy ale powiedział od razu że powinienem wymienić żarówkę gdyż w hameryce inną długość świecania mają światła krótkie i w niektórych przypadkach jakie tutaj miał były zadługie do naszych norm i jeszcze mówił że zawsze w samochodach za mocnesA swiatła stop - nic poza to. Tyle jeśli chodzi o przegląd. więc śmiało jechać bez problemów. u mnie światła zapalają się oczywiście po przekręceniu stacyjki - i w polsce gdzie przepisy mówią że: motocyklem cały rok pociska się na światłach - tak jak w usa - uważam że tak powinno być. pozdrafiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 czyli dorobic sobie zarowki pozycyjne, zeby swiecily zawsze czy olać temat i probowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) olać i napierac - w moim moto po załączeniu świateł pozycyjnych z tyłu jest czerwone światło a z przodu kierunkowskazy świecą się ciągle - więc światło jet pozdrawimklaus Edytowane 5 Listopada 2006 przez Klaus_Drifter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Witam.A co poradzicie aby kierunki w wersji nie amerykańskiej paliły się jako obrysówki.Może jakaś rada praktyczna.Pozdro........ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi