pa2olo Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 cześć,mam problem - zamówiłem sobie nową śrubkę do spuszczania paliwa z gaźnika, bo stara była uszkodzona.Niestety nie jestem w stanie wykręcić tej starej - pod śrubokrętem pęka.Myślałem o rozwierceniu i ponownym nagwintowaniu ale boję się, żeby nie uszkodzić obudowy, no i jak później wyciągnę ten "bolec", który zostanie w środku...Czy ktoś może podpowiedzieć jak się do tego zabrać?To jest śruba nr 29: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Możesz spróbować nawiercić otwór małym wiertłem, wbić tam torxa i próbować wykręcić ale jeśli aż tak mocno siedzi to może się nie udać. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Podgrzej też opalarką obudowę na około, popukaj delikatnie małym młoteczkiem, popsikaj WD. Wtedy odkręcaj wbitego torxa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 No tak generalnie zima jest to najlepiej wyjąć gaźniki odkręcić pokrywę i pomoczyć ją parę dni w wudeku czy czymś takim. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 podgrzanie pomoże Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi