niwy Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Siemacie.Planuję się pozbyć sprzęta, którego nie używam od ponad roku. Zwyczajnie mamy inny samochód i bez sensu go trzymać. Po całej zimie w zeszłym roku po naładowaniu akumulatora zapaliła od razu. Szkoda że wydech przerdzewiał i odpadł. Pewnie wystarczy zespawać, nie wiem. OC się skończyło, przegląd pewnie też. Muszęposzukać dowodu rejestracyjnego.Nie wiem może ktoś potrzebuje takie auto, na więcej pytań opowiem przez PW lub mail [email protected] foty: https://plus.google.com/photos/101376512950542200964/albums/5804381279129456705 Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 100,- dam. Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 jak dolozysz zimowki dam 150,-, jak alu 200. Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Spoko, wystawię. Na razie tutaj a może ktoś poszukuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 zadzwoń pod numer z ogłoszenia typu "skupujemy każde auto do 500zł" z Twojej okolicy - przyjadą, załadują na lawetę i wypłacą kasęniestety fiesta zbyt ciężka nie jest więc realna cena jaką możesz dostać to jakieś 300-350złosobie prywatnej nie będzie opłacało się kupować do jeżdżenia auta, które nie ma OC, przeglądu i gdzie wydech jest do zrobienia - za dużo zachodu, za dużo inwestycji w auto, które gotowe do jazdy nie jest warte więcej niż 600złno chyba że to by była fiesta MK1 - to wtedy dostałbyś większą kasę za klasykakilka dni temu wystawiałem kumplowi podobną fiestę (na chodzie z przeglądem i ważnym OC) - poszła właśnie za 600zł Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) ma 2 poduszki powietrzne ! :D heheSpoko, wystawię od złotówki chyba że mi ktoś zaproponuje. Edytowane 28 Października 2012 przez niwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 ile masz do szrotu ? jak da rade pojechać bez OC to tam dadzą Ci przynajmniej 400zł, u nas złomiarz daje 100 zł extra jak przyjedzie się furą bez szyb, bo podobno sporo kosztuje utylizacja i często go kontrolują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 uwierz mi że nie mam kiedy się tym zająć. Inaczej nie stał by aż tak długo. I nie mam blisko na szrot. Napisałem kilka maila do okolicznych skupów. Napisałem tutaj bo czasami ludzie potrzebują tego typu samochody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Na rat-style idealny! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi