arekm5058 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) Witam Jeśli macie na sprzedaż Suxuki DR 125 lub Honde XLR 125(ewentualnie:jakiś inny podobny motorek koniecznie w 4T, żeby mało palił :D), albo znacie kogoś kto ma to proszę napiszcie w tym temacie albo na pw. Najlepiej woj. lubelskie. Maks 150 km od Biłgoraja. Cena tak do 3500. Z góry dzięki Pozdrawiam Edytowane 20 Października 2012 przez arekm5058 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 a jakie przeznaczenie ma mieć ten motorek jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekm5058 Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Tak żeby czasami można było po lesie troszkę pojęździć, ale bez jakiś niewiadomo jakich skoków. W pożniejszym czasie może jako niedrogi i szybki środek transportu po mieście. Ma teżprzy tym mało palić i mieć w miare tanie części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 jeśli nie chcesz wiązać się z enduro ani nic i ma to być tylko środek transportu to dobrze bo tylko do tego sie nadaje ; o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekm5058 Opublikowano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) Jest aż tak słaby, że w ogóle nie da sobie rady w lesie ? Tak właściwie to te 15 KM, które ma powinno mi narazie wystarczyć, ponieważ będzie to mój pierwszy prawdziwy motocykl :) Czytałem też, że jest bardzo spokojny, łatwy do opanowania i dość niski, więc będzie się łatwo nogą podeprzećwrazie czego. Pozatym ważna jest też dla mnie kwestia spalania, bo po co mi mocniejszy, ale taki który więcej pali , skoro nie będą miał kasy na benzynę do niego. Myślisz, że nadaje się do nauki jazdy na jednośladzie ?Jechałeś kiedyś może suzuki dr 125 lub hondą xlr 125 czy poprostu wysuwasz takie wnioski patrząc tylko na ich moc ? Edytowane 22 Października 2012 przez arekm5058 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 hondą xlr 125 jeździłem i jak dla mnie nie ma to polotu i finezji ; o na suzuki dr nie miałem przyjemności ale jeździłem na podobnym silniku w innym moto i stwierdzam ze też nie zabardzo... tz chodzi mi tu bardziej oto że: jeśli chcesz zacząć przygode z enduro to możesz sobie na tym jeździć ale myslę że po nauce wbijaniu biegów np nie będzie ci to dawał frajdy bo motocykle jak do swojej wagi nie mają mocy... a co gorsza gdy spodoba ci się jazda enduro.. będziesz chciał kupić coś mocniejszego a sprzedać motor pokroju 125 w cztero takcie to porażka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekm5058 Opublikowano 23 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 (edytowane) To jaki według Ciebie powinienem kupić, żeby był w miare tani w utrzymaniu i szybko się nie znudził ?A co sądzisz o MZ SM 125 albo Yamaha WR125 ? Edytowane 23 Października 2012 przez arekm5058 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 tz. ja bym radził jakieś 2t w takiej pojemności ale tu mogą Cię przerazić koszta spalania... kurde a jakieś doświadczenie z motocyklami już miałeś? bo znam pare motocykli które w twoim przypadku by były fajne bo ceny nie biją na głowe a fajnie się nimi porusza i dobrze sprzedawane ale jednak to już nie 15 koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekm5058 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 (edytowane) Mam 15 lat(prawie 16) i moje dotychczasowe doświadczenia z pojazdami silnikowymi kończą się na dziwnym motorowerze(ma sprzęgło, ale brak biegów:D) i skuterze :D Podaj te nazwy tych motocykli to może coś mi się spodoba. Edytowane 24 Października 2012 przez arekm5058 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 ja zaczynałem w wieku 13 lat bez żadnego wcześniejszego doświadczenia z pojazdami silnikowymi na Kawasaki KDX 125.. polecał bym właśnie Kawasaki KDX 125/Yamahe DT 125 lub Kawasaki KMX jest jeszcze wiele innych podobnych motocykli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekm5058 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ale to wszytko 2 suwy, a ja chce 4 suwa, żeby mniej palił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubadr Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Jak bys byl jeszcze zainteresowany http://tablica.pl/oferta/suzuki-dr-125-96r-ele-starter-cross-CID5-ID1TgLd.html#d7474931ee;r:;s: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi