kamasutra Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Witam mam problem związany z podłączeniem przedniej lampy i całej elektryki która się w niej znajduje . Wszystko jest tz. nie brakuje żadnego przewodu ani nic tylko mam problem z podłączeniem tak aby wszystko działało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Witam mam problem związany z podłączeniem przedniej lampy i całej elektryki która się w niej znajduje . Wszystko jest tz. nie brakuje żadnego przewodu ani nic tylko mam problem z podłączeniem tak aby wszystko działało .Ale co jest Twoim problemem bo nie rozumiem? Swieci ta lampa czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Witam mam problem związany z podłączeniem przedniej lampy i całej elektryki która się w niej znajduje . Wszystko jest tz. nie brakuje żadnego przewodu ani nic tylko mam problem z podłączeniem tak aby wszystko działało . oddaj do serwisu i pozbędziesz się problemu Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamasutra Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 nie swieci i własnie sie zastanawiam czy to nie przez to że nie ma akumulatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi