Arkadiusz Kina Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Rozumiem, jak będę miał jeszcze jakieś pytania to napisze tymczasem ponownie dziękuję za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) apisano 54 minut temu80 tka to sprzęt "niewymiarowy", dla dzieckaków 12-14lat z tego co wiem, teoretycznie tak :Dpraktycznie ja na cr80 latałem jak miałem z 18-19 lat i w sumie fajnie się latało-baaaaaaaaaardzo słabo jechało z dołu, 125 2T ma mocny dół przy tym (mówie o crossówce bo do dt nie ma nawet co porównywać ) ale 21KM przy masie 65 kg na sucho (ogar 200 jest chyba cięższy :D ) i zajebisy zawias dawało w sumie sporo frajdy :D no i ostra ch-ka oddawania mocy (maks moc przy 12tys obr ) -super się tym latało na kole , lekkie , wcale nie takie niskie i ten zryw :D z drugiej strony -taki mały wysilony silniczek, wymaga pewno bardzo częstych remontów, koła są jakieś niewymiarowe (16 tył 17 przód ??? ) i jest problem z oponami, no i ten brak dołu wk***ia siedzenie jest 15 cm niżej niż w xr600 (według danych technicznych ) i 4 cm niżej niż w jamniku 3TB, dla osoby o wzroście 176 cm wzrostu wcale nie jest taka mała i niewygodna-przynajmniej moim zdaniem... Edytowane 26 Października 2012 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 patrząc na łepków startujących w Mx'ie na 85'tkach nie są tacy młodzi;x szczerze mówiąc sam bym chętnie wystartował w takiej klasie non top maneta otwarta; o silnik strasznie przesilony;< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosek142 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Bierz exc,crossowka nie nada sie do jazdy po lesie.Wazysz 89kg wiec 125 bedzie idealna.Rąk Ci nie pourywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?odzianin Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Czołem!Odgrzewam temat, bo nie chcę zaśmiecać forum.Od jakiegoś czasu przymierzam się do zakupu kata exc 125, ale niestety w internecie posucha. Ostatnio pojawiło się takie ogłoszenie:http://olx.pl/oferta/ktm-exc-125-2t-CID5-ID7JLtF.html#68b2d349e7 Właściciel wie tyle, że cylinder na nicasilu, o selekcji tłoka nic nie wiadomo.Co o nim myślicie? Jak wg was z ceną? Wg mnie tyle kasy za 2001 rocznik to trochę dużo. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi