Edward Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Witam. Mam pewien problem a mianowicie w moim motocyklu Loncin 125 wysiadła cewka zapłonowa. kupiłem nową ale niestety zeby ja podłaczyć musze miec schemat tej instalacji gdyż kolory przewodów przy wtyczce są różne od tych wychodzacych z nowej cewki, która kupiłem. Jezeli ktoś taka posiada to bardzo bym prosił o jakiegoś linka z tym schematem. bede bardzo wdzieczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Witam. Mam pewien problem a mianowicie w moim motocyklu Loncin 125 wysiadła cewka zapłonowa. kupiłem nową ale niestety zeby ja podłaczyć musze miec schemat tej instalacji gdyż kolory przewodów przy wtyczce są różne od tych wychodzacych z nowej cewki, która kupiłem. Jezeli ktoś taka posiada to bardzo bym prosił o jakiegoś linka z tym schematem. bede bardzo wdzieczny za pomoc.Jeśli mowa o cewce zapłonowej, to tam raczej masz tylko wsuwkę na impuls z modułu , mase i kabel WN. No chyba że masz na myśli stator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamasutra Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 od cewki masz dwa kabelki , co za problem sprawdzic 2 rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edward Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Ale jezeli ktos posiada schemat to prosiłbym o linka Ale jezeli ktos posiada schemat to prosiłbym o linka I dokładnie chodzi mi właśnie o stator. Ze statoru wychodzi 5 kabli i trzeba je połaczyc z wyłacznikiem na kierownicy i z modułem który daje iskre na świece problem tylko w tym ze kolory sie nie zgadzaja bo ktos juz tam grzebal i pozmieniał kolory kabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nabokow Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Jeśli chodzi o stojan, to dlaczego piszesz o cewce zapłonowej?Podaj kolory przewodów w stojanie. Edytowane 17 Października 2012 przez nabokow Cytuj https://www.youtube.com/watch?v=4bOYumujA_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi