Strzalek Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 A nie lepiej byloby zalozyc tlumik od jakiejs crosowki 125? np od CR? Oczywiście że można. Mocy napewno przybędzie tylko, że te sportowe do takich motocykli jak DT są w miare ciche a od crosówki będzie głośny. Koszt używanego tłumika od crosówki to na zawodach 200zł. Nie wydaje sie wam siadnieta? Ona jest normalna. Poprostu dużo Dt z niemiec jest podwyższanych. Zestaw powiększający to taki klocek do tyłu i kielichy z przodu. Ceny niestety nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Ja sprzedałem swoja dt 80 lc 2 za 3700 i była ona z 1994 roku w idealnym stanie!!! A to mi nie wygląda na dobry motor. Najlepiej jest jak silnik nie ma żadnych zmian tuningowych bo wtedy dłużej potrzyma. Za tą cene to powinieneś dostać yamahe dt w 1995 roku w bdb stanie. ja bym nie brał. Wystarczy spojrzeć na styl jeżdzenia tego gościa. Amortyzatory to masz do regeneracji na pewno. Taka yamaha to nie jest motor do skakania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 A ta Twoja DT80 MAteusz nie była jeżdzona w terenie? Takich małych enduro nigdy sie nie oszczędza, chyba że jeździ nią jakiś dziadek bułki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Ja sprzedałem swoja dt 80 lc 2 za 3700 i była ona z 1994 roku w idealnym stanie!!! Buahahahah. Jak kupywałem od Ciebie motocykl to też był w stanie idealym :P :P ;) Tylko że nie miał chłodzenia bo zatarta była pomka i z trybu napędzającego wyrwane 4 zęby. - TO WEDŁUG MATEUSZA JEST STAN IDEALNY :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Wspłuczuje temu co kupił tą DT80 od MAteusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 a teraz sprzedaje swojego kx'a - jakbym miał bliżej to przejechałbym sie żeby zobaczyć czy też jest taki idealny jak mówił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Jeśli chodzi o kawa to jest w bdb stanie i pieknie chodzi jednak musze go sprzedać z tego powodu że prawie codziennie przed bramą stoi policja i czatuje kiedy wyjade więc raczej tylko po podwórku nim nie będe jeżdził. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 codziennie przed bramą stoi policja no na pewno w całym gdańsku policja nie ma nic do roboty i cała akcja policyjna skupiła sie na wyjętym spod prawa obywatelu o groźnie brzmiącym pseudonimie "Mateusz-KX80" który prześladuje niewinnych mieszkańców swoją siejącą spustoszenie bestią o mocy 27KM ;)Jeśli tak jest załatw sobie przyczepke albo przeprowadzaj motor obok policji a potem wsiadaj i odjeżdżaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 30 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Fuck, gdybym dzisiaj poszedł do kiosku godzine wczesniej, byłbym juz posiadaczem czarno niebieskiej dt80lc2 z 96r z wydechem gianelli i rejestracja na motorower, sprzatneli mi ja z przed nosa.... ;) w piatek czekam pod kioskiem o 6 rano.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Taka yamaha to nie jest motor do skakania.Co nie :?: :!: ja miałem dt80 i latałem nią, zawiecha elegancka, pss po bułki nią nie jeździłem zrobiłem remont zawiechy i było dalej git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszewiak Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 jestem z tego samego mista co jest ta yamaha na handel i znam tego gostka.tez sie zastanawialem nad ta yamaha ale ona nie jest robiona w serwisie tylko jakis jego kumpel mu robi.Ten chlopaczek kupil te yamaszke w tamtym roku za 2200 na allegro ale w miedzyczasie robil jakies tam remonty.Sam sie nad nia zastanawiam moze ja lykne.radzicie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Faktycznie strzałek twoja yamaha to nie była w idealnym stanie ale ta 80 to był prawdziwy rarytas . kupiłem ją świerzo sprowadzoną z niemiec z małym przebiegiem. Dodatkowo jak ktoś by chciał to mam nowy oryginalny tłok i pierścienie firmy yamaha do 80 lc -2 . Lezy w szafie i jest mi nie potrzebny. Nówka :!: Nie narzekaj tak na twoja yamahe bo wcale taka zła to ona nie była :lol: :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Nie narzekaj tak na twoja yamahe bo wcale taka zła to ona nie była Nie narzekam na yamahe tylko na to że w ogłoszeniu było napisaene stan idealny a okazała sie mina. Jakby kupił ktoś kto sie nie zna to by zatarł ja w pierwszy dzień ostrej jazdy. Oprócz tego trybu i zębatek wraz z łancuchem motocykl jest w stanie bardzo dobrym. Cylinder swieżo po szlifie ( nawet nie dotary jeszcze jest do końca) korbowód w stanie idealnym. Tryb już wymieniłem, tak za miesiąc pewnie bedzie trzeba zebatki zmienic a na koniec sezonu trzeba zlikwidowac luzy na tynim zawieszeniu. Gdyby nie ta je*ana pompka to wszystko było by OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 2 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 tomaszewiak tylko mi jej nie zwiń z przed nosa, bo sie przejade do Pułtuska :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch@di Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 he he:) wg. mnie to lepiej nie bawioć się w takie rzeczy, tylko kupić albo to albo to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi