BarbieDT Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 i te góry ,....pieluch i garówpadłam ! rafeal, jakoś słabo się nadal starasz :P Ciekawe czy autor tematu sie kiedyś odezwie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 KTM bardziej do mnie przemawia :)taka młoda a juz wie co dobre :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 taka młoda a juz wie co dobre :cool:Ha ma się gust ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Barbi, jestem w Twoich oczach już stracony? Myślisz że nikt, ani nic nie sprawi że nasze zawiłe drogi się splątają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Rafael a skądże nie jesteś JESZCZE stracony ! staraj się dalej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi