Promulgacja Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 oto kilka postów z jego profilu : Malina - WRP udostępnił(a) link. PoniedziałekTen kawałek + Moto = I Lepiej mi nie wchodzić w drogę na drodze, PEŁEN ROZKURW ! Jadę na stadion z płytkami, i mało nie wydawcowałem clio ;D Rzeczywiście nie mogę nic złego o nim powiedzieć . No nie mogę, nagle wszyscy się tacy święci zrobili? Rozumiem, że kolega nie popełnia żadnych wykroczeń i nigdy np. do odciny nie poleciał?Łatwo krytykować kogoś kto nie może się już bronić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Proponuję zamknąć temat, bo zaraz wyniknie dyskusja nie mająca nic na celu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raciaty Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 (edytowane) Szkoda chłopaka, wielka szkoda. Nie znałem go wcześniej i teraz po tym wszystkim miałem okazję posłuchać muzyki, którą tworzył, a tworzył z serca i z pasją bo to czuć. Myślę, że do motocykli też miał serce i pasję, może zabrakło doświadczenia, a może tylko szczęścia. Wam pewnie też nie raz się zdarzyło, że włosy na grzbiecie stanęły dęba bo o to na naszych drogach nie trudno. Chyba w tym Niebie też mają jakiś kryzys, że zabierają ludzi nie tuzinkowych ... Malina pomykaj na niebieskich autostradach i niech muza będzie z Tobą. Kondolencje dla rodziny. Ps. Uważajcie na siebie, WSZYSCY Ps.2 Muza dla śp. Maliny - Greensleeves Edytowane 26 Września 2012 przez Raciaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi