karen Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) Chwale się, a co! Wczoraj pierwszy raz wytoczyłam mając plastik w kieszeni swoją XJ6 na wrocławskie drogi, pokręciłam się po mieście (a do Rynku z domu mam 20km w jedną stronę, więc sumując trochę tych kilometrów wyszło), trochę mnie stresuje to wszechobecne zainteresowanie, bo mam szczupła sylwetkę (rozmiar 34) i włosy do pasa przez co czuje na sobie wzrok ludzi non stop, a niespecjalnie lubię być w centrum uwagi.. ale jestem szczęśliwa obłędnie ;) A dlaczego mnie powaliło? Bo poszłam kupić kask.. i wróciłam z białym Schuberthem SR1. Sezon uważam za.. rozpoczęty ;) LwG! Edytowane 20 Września 2012 przez karen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 ... wytoczyłam mając plastik w kieszeni swoją XJ6... bo mam szczupła sylwetkę (rozmiar 34) i włosy do pasa To juz wiemy z tematu kurtki, a foty jak nie bylo tak niema, popraw sie :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karen Opublikowano 20 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Póki co nie ma mi kto zrobić.. ale jak kogoś dorwę to nadrobię zaległości, obiecuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 hah gdziekolwiek by nie była kobieta na motorze zawsze przykuje wzrok uwierz;] ponieważ w polsce jednak jest mało takich zdarzeń:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Ja Ci zrobię fotkę :) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karen Opublikowano 20 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 To zapraszam do Wrocławia.. myślę, że podróż będzie krótka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Na pewno bliżej też się ktoś znajdzie ;) Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Musisz się przezwyczaić :) . Moja luba ma dokładnie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karen Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Teraz chwalić się nie ma czym, ale.. za mną pierwsza trudna sytuacja. Jadę sobie spokojnie, przede mną zakręt w lewo, co jest za nim nie widzę, bo zasłaniają mi budynki. Teren zabudowany. Gdy nie widzę co jest za, staram się trzymać blisko prawej krawędzi - lepszy widok.. powoli zaczyna mi się odsłaniać świat zza domu iii.. na moim pasie wprost na mnie mknie srebrne, stare BMW. Natychmiast odbiłam na prawo na pobocze, na szczęście było w miarę równie. "Kierowca" puszki nawet o centymetr nie odbił na swój pas. Za mną jechało auto. Gdy ja wracałam na drogę, mając prędkość zbitą już do około 30km/h "kierowca" BMW powrócił na swój pas, ratując się tym samym przed czołówką z nadjeżdżającym Audi. Brak słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) Karen - uważaj na siebie!A co do wzroku facetów, to ogólnie fajna sprawa, bo jest nas jednak wciąż mało, więc faceci się gapią. A ja (mimo, iż mam rozmiar 38 i nie mam włosów do pasa, no i mam... więcej niż dwa razy tyle lat co Ty....) spotykam się z bardzo fajnymi reakcjami mężczyzn. Wielu mówi, że super, że kobieta na motocyklu, albo że fajnie wyglądam, albo pyta o różne rzeczy, ale raczej z życzliwością, czasem podziwem.Szerokości i tylko pionu! :biggrin: Edytowane 23 Września 2012 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdasiek Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 mi się najbardziej podobają dziewczyny na typowych sportach... r6, r1, ninja, gsxr... a i jako plecaczki nie wyglądają źle :) Szczególnie jak kumpel przewoził koleżankę na r6 w mini i szpilach ~12cm co do wyboru kasku no to good choice! Czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi