Inula Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Ja bym mogła się pisać, tylko u mnie gorzej z wożeniem kogokolwiek na plecaczku, bo mam zdemontowane podnóżki dla pasażera. Jeśli je znajdę, mogę zamontować, a jak nie - mogę tylko robić za tłum :biggrin:. Będziesz jechała jako obstawa imprezy :) Damy Ci hełm pruski z powiewającym proporczykiem :D Cytuj Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDELEC81PL Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Chętnię się pojawię. Oby tylko termin pasował :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inula Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Chętnię się pojawię. Oby tylko termin pasował :) Ustalimy ze wszystkimi chętnymi, tak zeby każdy mógł być. Cytuj Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Będziesz jechała jako obstawa imprezy :) Damy Ci hełm pruski z powiewającym proporczykiem :D Hihihi - do mojego sporta, jak znalazł :biggrin: :biggrin: :biggrin:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inula Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Hihihi - do mojego sporta, jak znalazł :biggrin: :biggrin: :biggrin:! Jeszcze skrzydła husarii i wymiatasz na drodze jako prowadząca kolumnę :D Cytuj Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Wchodzę w to!!! :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inula Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Teraz tak. Jest niby sporo czasu, bo szykujemy się na kwiecień - maj. Każdy kto ma dodatkowy kask proszony jest o zabranie. W okolicach marca będę was katować o imiona i nazwiska, bo mi to do ubezpieczenia będzie potrzebne. Wszyscy są potrzebni, nawet jeśli mieliby tylko towarzyszyć i nie mieć plecaka - im nas więcej, tym lepiej! :) Wydrukujemy kartę, na której każdy złoży podpis ( w sensie jakikolwiek ) i powiesimy to na ścianie schroniska :) Kurde, muszę zacząć myśleć intensywnie, co tu jeszcze :) Rozmawiałam z dyrektorem szkoły. Jako termin proponowany rzucił 15 maj i chciałby to zrobić jako święto szkoły. Co Wy na to? Cytuj Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Środek tygodnia...nie da rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inula Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Środek tygodnia...nie da rady... No, to szkoła. Weekend odpada. 15 maj, to wtorek. W styczniu już muszę mieć liste wszystkich, którzy na bank przyjadą robić hałas :) Cytuj Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 u , jak srodek tygodnia to moze byc ciezko ;)Pozatym teraz nikt nie powie na bank ze bedzie ;)Ja nie wiem co sie bedzie dzialo za tydzien a co mowic za 8 miesiecy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inula Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ech...będę wozić dzieciaki sama... Cytuj Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ech...będę wozić dzieciaki sama...No ale niestety 90 % osob pracuje na tygodni uw godzianch popoludniowych ;)Więc ew mozna pomyslec nad zmiana godziny czy dnia.Czasu jeszcze sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ech...będę wozić dzieciaki sama... Sluchaj, nie wiem czy znajdzie sie ktos, kto dzis powie Ci, ze w maju bedzie mogl przyjechac na 100%. Spokojnie, jest jeszcze duuuzo czasu... przypomnij o temacie tydzien/dwa wczesniej i bedzie dobrze :lalag: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inula Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Sluchaj, nie wiem czy znajdzie sie ktos, kto dzis powie Ci, ze w maju bedzie mogl przyjechac na 100%. Spokojnie, jest jeszcze duuuzo czasu... przypomnij o temacie tydzien/dwa wczesniej i bedzie dobrze :lalag: Wiem, wiem. To nie była załamka :) Cytuj Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalg5 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Ja też byłbym chętny do wzięcia udziału w tej akcji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi