maciek91 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Witam!W mojej xj zablokowała mi sie 6, nie idzie zbić na niższe biegi, ani na postoju, ani podczas jazdy. Co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 prawdopodobnie wodziki nie chca juz dalej pracowac, powyginaly sie ulamaly lub cos wtym stylu, ale masz fuksa bo do XJ sa bardzo tanie czesci :) Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek91 Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Ok dzięki, dziś poćwiczyłem tak trochę na chama i udało mi sie zrzucić biegi, działa skrzynia, prawdopodobnie coś sie musiało zakleszczyć. Pojeżdżę i zobaczymy co będzie. Temat można zamknąć/usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 A sprawdzałeś linkę czy się nie kończy albo nie jest przetarta? Często są takie objawy że nie da się wbijać biegów. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 jakby linka byla powodem nie wykleszczania sie 6ki to przy wlaczaniu jedynki by go szarpal jak kon.... Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 No cóż, ja miałem takie objawy jak linka się przetarła. Nie dało się wbić żadnego biegu. I też to była xjota. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek91 Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Linka jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Ok dzięki, dziś poćwiczyłem tak trochę na chama i udało mi sie zrzucić biegi, działa skrzynia, prawdopodobnie coś sie musiało zakleszczyć. Pojeżdżę i zobaczymy co będzie. Temat można zamknąć/usunąć I w ten oto sposób można naprawić każdy motocykl - czyli "na chama"Po co sprawdzać co było przyczyną zablokowania skrzyni biegów ?Może nie będziesz miał okazji sprawdzić co będzie później jak podczas jazdy testowej ponownie się zablokuje ale tym razem wraz z kołem. Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi