Skocz do zawartości

Buty Cortech Latigo

Rekomendowane odpowiedzi

Słyszał ktoś o takich butach. Na amerykańskich stronach coś obiło mi się o uszy, że są super, są dość tanie bo można kupić za 140$, ale zastanawiam się czy ktoś to widział na oczy i trzymał w rękach, bo hamburgerom tak do końca nie chce mi się wierzyć. Oni mają troche inne standardy w róznych dziedzinach i coś co dla nich jest super, dla europejczyka wcale takie być nie musi :)

Pzdr

Nie wiem po co to tak przeżywasz, jakbyś miał wybrać co najmniej żonę :blink:. Kupisz i będziesz jeździć latami, albo pojeździsz i zmienisz. Mogą też w ogóle nie pasować. Skoro już mierzyłeś coś innego to przynajmniej wiesz czego szukać. Jakby to było takie proste że np. "nie ma nic lepszego w tej cenie" to po co komu fora :).

Bo jak wydaję 400 czy 600zł to chciałbym żeby te buty posłużyły mi jakiś czas, a nie żebym musiał kupić nowe za rok, bo taka kasa ma już dla mnie jakieś znaczenie. Poza tym chciałbym wiedzieć czy ktoś to widział, bo w polskim internecie nie widziałem o nich ani słowa, a amerykanie je chwalą. Chyba od tego jest forum żeby wymieniać się informacjami? Nie pytam dziesiąty raz o buty popularne w Polsce.

Co do USA masz rację. Ich standardy są inne :)

takich wynalazków jest i w europie mnóstwo ale też są skutecznie filtrowane przez importerów i dystrybutrów. Widziałem tego dosyć na EICMA i w Kolonii. Jak chcesz mieć pewność, że pojeździsz kilka sezonów to daj sobie spokój z no namem a poszukaj czegoś o czym większość ludzi pisze "tak, jeździłem kilka sezonów i zmieniłem z nudów a nie z rozpadu".