Gość Saul Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 O kurde mam już dylemat kogo wybrać :P Już nie masz :D Powoli przekonuję się do enduro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 15 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Ooo to masz u mnie plus ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Ja mam crosówkę... też mam plus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 15 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 no raczej ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ja mam crosówkę... też mam plus? Z tym gadaniem o crosówce jesteś gorszy od tych od VTX ów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Z tym gadaniem o crosówce jesteś gorszy od tych od VTX ów :DPrzynajmniej jak robie zdjęcie do FMM to nie stawiam dwóch takich samych YZ koło siebie :laugh: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAMAHAYZ123 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Kilka osób na pewno się chętnie przeprowadzi Też uważam że motocykle cross/enduro to najlepsza klasa moto ale plastiki też są ok ;-) pork ma racje heheh ładna Dt'ka ;-) BarbieDT też ładna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karen Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 No proszę, kolejna dziewczyna na moto :D też zaczynałam od DT, no tyle, że od zabaweczki bo 50ccm ;) Ale i tak było wesoło. I niedługo planuje na poważnie się zabrać za teren ;) Szkoda, że tak daleko mieszkasz ;) LwG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 to zabieraj się porządnie w teren.! zapraszamy na bezdroża;).! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi