Satriael Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Fantastyczna wyprawa, super opis i do tego niesamowite zdjęcia ( to z owieczkami znajdzię się w moim TOP10 :) ) Widzę, że Hayka świetnie poradziła sobie na radzieckich bezdrożach. Hmm... chyba muszę to przemyśleć ;) Cytuj 2008r- Chorwacja 3900km / 2011r- Bułgaria 4500km2012r- Alpy i Wenecja 3200km / 2013r- Istria 2600km2014r- Albania 5000km / 2015r- Montenegro 3500km2016r- Rumunia 3000km http://www.motoholik.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HK8 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Zapraszamy na spotkanie w najbliższą środę w Warszawie na pokaz zdjęć, opowiemy o doświadczeniach i odpowiemy na pytania.Szczegóły spotkania tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Fajna wyprawa i z przygodami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Stary, no cóż, tylko pozazdrościć. Na tym forum, spotkałem kiedyś gościa, co objechał pół kuli w pół roku. Spotkałem go osobiście. Teraz już go chyba tu nie ma. Miał ksywę jerzyk, albo jeżyk. Jakoś tak. Jak ktoś ma na niego namiary, to proszę o pw To był dopiero bajkopisarz :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HK8 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Tutaj możecie zobaczyć zdjęcia z naszego slajdowiska w kawiarni podróżników Południk Zero w Warszawie: link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igoor Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Czytałem w motocyklu szacun i zazdroszcze :D Cytuj "...Pi**dol dwulicowców, fałszywi koledzy Cieszą ryj jak Cię widzą, po czym wbiją nóż w plecy Poszukiwacze hecy, w głowach mają pusto Patrząc na gó*no w kiblu, pewnie myślą, że to lustro..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Gratulacje!Widziałem zapowiedź w ŚM albo Motocyklu (nie pamiętam), ale relacji żadnej nie.Przy takim podejściu to na turystycznym enduro można na biegun północny zajechać :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spili Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Rany :)EXTRA! To ja się waham czy na turystyku (Pan Europa) lecieć nad Bajkał i się boję bo szutry itp a Wy i to we dwójkę na Hajce :) SZACUNEK :D Cytuj http://www.paneuropean-klub.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziacr Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Super wyprawa ..szacun :rolleyes:Planuje podobna wyprawe ale innym spreztem niz Wy -skuterami -jednak w wiekszej grupce i za własna kase i bez ograniczenia czasowego..dlatego zanim do tego dojdzie to jeszcze ze 2 lata Ale opis i wyprawa naprawde piekna i uzyskałam dzieki niej sporo informacji super sprawa :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi