maarp Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Takie sprawy to na miala...Wysyłka niemal od ręki bo mam na stanie. Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariap74 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 dobra dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariap74 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 powiem tak po 3ech miesiacach i zrobieniu 2tys mil to jest motor jakich malo . Jest czad i Erick zrobil naprawde motor jakich malo . Teraz nast marzenie 1190RS tylko niemcy wykupuja prawie wszystkie sztuki jakie wychodza . Ale i tak nie teraz poczekam ale kiedys mam nadzieje ze dosiade go . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jjacks Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Fajne moto jesli sie ma garaz, sporo wolnego czasu i nie trzeba go ubezpieczyc w UK ;) Moto z minimalnym przebiegiem 3000-3500 OC w granicach 900GBP o roboczogodzinach w serwisach nie wspominajac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Siema ! Na co zwrócić uwage przy zakupie 1125R ?? Jak się tym lata, jakie są osiągi ? Jak spalanie ? Jak awaryjność ? Jak to porównać do ZX10R lub hmm do np. VTR SP-1 :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buellxb Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 nie porównuje się japońszczyzny z buellem :) a jak koniecznie musisz porównywać to chyba najbliżej leży aprilia tuono V2. przykro mi to mówić ale lepiej prowadzi się apka (MARZOCCHI VS SHOWA) . buell za to mocniejszy. testowałem 1125 przez jakiś 1000km, fabrycznie nowy, zabrany od dealera, spalał między 8 a 12litrów, ale i tak wtedy kupiłem KTM SD. teraz kupiłem xb9 i jestem bardzo zadowolony :) jakoś nie mam przekonania do silników rotaxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi