Sante Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Witam, czy orientuje się ktoś gdzie w Poznaniu lub w okolicy mogę zakołkować tylną oponę motocyklową?Mała dziurka, blisko bieżnika, nadaje się do naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 np. tu http://www.art-moto.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyfer78 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 nie tyle chodzi o wielkość dziurki co o budowę opony. Jak masz na stalówce to nieoficjalnie małą dziurkę da się naprawić i nie będzie żadnych problemów. Jeżeli jest na kordzie to ryzykujesz.Pamiętaj jednak, że każdy producent kategorycznie nie zaleca napraw opon motocyklowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sante Opublikowano 15 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 A czy wie ktoś który zakład zajmuje się konkretnie kołkowaniem opon? Bo art-moto tylko zalewają surówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyfer78 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 ja robiłem zwykłym samochodowym więc praktycznie każdy warsztat to zrobi a potem tylko montaż w jakimś motocyklowym. Szkoda mi było wywalać 2 tygodniowej sztuki :) ale była na stalówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi