bigboykr Opublikowano 10 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Muszę jeszcze tylko przez zimę wymyślić jakiś króciutki przedni błotniczek... mam od MZ... trochę szlifierki plus nowe mocowanie i i powinno być ok. Obecnie nie da się nim jechać po mokrym/zapiaszczonym, bo cały syf przednie koło wywala do przodu i jadąc 60-90 całe to badziewie trafia prosto w ryj.. trzeba albo jechać powoli, albo zapieprzać ponad 100 (po mieście i po mokrym bywa ciężko na tym mitasie ;) ) - wtedy syf ląduje na lampie a ryjek mam suchy :D Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 sprzęt super. bigboykr - skąd Ty właściwie jesteś, cb ma blachy ze świdnika, logo motorswork jest w kawasaki w lbn, Ty masz lokalizacje kraków ? Coś mi się tu nie klei ...Ze stajni motors work bardzo podobała mi się virago w wydaniu prawie ja WL :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 do jazdy błotnik to podstawa, ale teraz wszyscy stawiają wygląd nad praktyczność (aby się wyróżniać z plastikowego świata :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 10 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 sprzęt super. bigboykr - skąd Ty właściwie jesteś, cb ma blachy ze świdnika, logo motorswork jest w kawasaki w lbn, Ty masz lokalizacje kraków ? Coś mi się tu nie klei ...Ze stajni motors work bardzo podobała mi się virago w wydaniu prawie ja WL :wink:Ja? Ze Stalowej Woli :PSiedzę w Krakowie, moto wstępnie przygotował Adam (Wzorek/Motors Work), je je ciutkę zmodyfikowałem, blachy są jeszcze Adama, nie mam kiedy zmienić. A w Kawasaki lbn moja fourka też trochę stała. Adam resztę gratów ma w Świdniku. Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 aaa teraz to się wszystko zgadza, ogólnie fajne sprzęty chłopaki rzeźbią, chociaż nie do końca w moim stylu, kurcze jak ja chciałbym mięć kickstarter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjag Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Świetnie zrobiony CR. Zakupiłem niedawno XBR i też mi się marzy jego mała przeróbka. Pozdrawiam i zazdroszczę ;) Cytuj ホンダが一番ですhttp://www.otowakacj...owy-20-id635935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 kurcze jak ja chciałbym mięć kickstarter To sprzedaj gixa i kup coś z kopką :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 z To sprzedaj gixa i kup coś z kopką :) za gixa to sobie co najwyżej samą kopke kupie, fajny ironhead czy xs650 z "kopajką" są narazie poza moim zasięgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi