Śliwa Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Siemanko, Pytanie przede wszystkim o drogę wojewódzką nr 801 (Wawa - Puławy), bo baaardzo dawno tamtędy nie jechałem. Droga podobno malownicza, ale pytanie jak stan nawierzchni, będę wdzięczy za opinię czy warto tam się pchać supersportem z plecaczkiem, czy lepiej lecieć 17ką na Lublin? PzdrŚliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 ta droga przy Wiśle jest stara i słaba miejscami, ale fajnie się leci, czasami po wale z widokiem na rzekę,lepiej pojechać 17stką,a ja osobiście preferuję trasę przez Radom, jest ciut dalej, ale na ekspresówce nadrabiasz czas, za Jankami zwykle zaczyna się korek, ale nie jest tak przykry jak korek w Górze Kalwarii albo Zakręcie na tamtych trasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Ktoś wie czy służbom przeszło już przeganianie i karanie motocykli w rynku ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksheep Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jechałem w maju do Puław 17 wracałem 801. Moje wrażenia są takie, że 17 jest ku***sko nudna: szeroka, płaska i prosta, modliłem się o zakręt. 801 jest na pewno ciekawsza, bo coś się dzieje, ale w kilku miejscach nawierzchnia jest w bardzo złym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Blacksheep, no własnie tylko czy ona jest w kilku miejscach w bardzo złym stanie a w pozostałych jest OK, czy ogólnie jest ch**nia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksheep Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie chcę skłamać gdyż aż tak dokładnie to nie pamiętam. Ogólnie to tragedii nie ma, są poprostu momenty/odcinki ze zrytą nawierzchnią, szczególnie tam pod koniec, bliżej Dęblina. Trzeba zwolnić i tyle. Plus, że mniejszy ruch i trochę urozmaicony krajobraz. Ale ręki sobie nie dam uciąć, że to najlepszy wybór.Ale w większości jest OK. Edytowane 22 Sierpnia 2012 przez blacksheep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 17-stka lecisz praktycznie caly czas po eleganckiej drodze. Mozna odkręcić. Ja w niedziele, polecialem do Kazimierza, drogą 79 przez G. Kalwarie, Magnuszew do Janowca. Janowiec polecam, bo swietne miejsce, a potem można sie przebić promem za 6pln na drugą strone do Kazimierza. Wracałem 17-stką. Ogolnie cała traska super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) Potwierdzam, 17-stka na Lublin nudna jak flaki z olejem, prosta i niebezpieczna, zaś 801 nadal dość nierówna, choć ma też dobre odcinki z równą nową nawierzchnią i pięknymi widokami na Wisłę, szczególnie w miejscu gdzie jedzie się wałem wiślanym, ale to juz chyba odcinek Dęblin-Puławy :). Od siebie polecam jednak drogę 731 z G-Kalwarii przez Warkę, Magnuszew do Kozienic, przez Wisłę do Dęblina i Puławy. Też malownicza :). Edytowane 22 Sierpnia 2012 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi