Pt77 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Witam chciałem nabyć motocykl z poniższego linku. Czy mogę prosić o podanie roku produkcji? Jak patrze po zdjęciach np na stronie bikepics to widze ze yz sie mocno nie zmieniały na przestrzeni paru lat. Oto link do aukcjihttp://tablica.pl/of...41c79abb;r:3;s: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Witam chciałem nabyć motocykl z poniższego linku. Czy mogę prosić o podanie roku produkcji? Jak patrze po zdjęciach np na stronie bikepics to widze ze yz sie mocno nie zmieniały na przestrzeni paru lat. Oto link do aukcjihttp://tablica.pl/of...41c79abb;r:3;s:Aby mieć pewność, zapytaj właściciela o VIN, plastiki często ludzie wymieniali i wydedukować coś tym tropem jest ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 numer ramy vin 10 cyfra numeru to końcówka roku produkcji. możesz też tak dojść po felgach ale one mogą być zmienione od każdego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 numer ramy vin 10 cyfra numeru to końcówka roku produkcji. możesz też tak dojść po felgach ale one mogą być zmienione od każdego modelu. Zasada 10 nr w vinie jako tok produkcji sprawdza się w 100% TYLKO w hondach, reszta producentów ma swój wzór nadawania nr vin. W przypadku moto z 1 postu to najlepiej jak już będziesz miał vin zadzwoń do pierwszego lepszego serwisu i powiedz że potrzebujesz jakieś tam części a nie jesteś pewien roku moto, sprawdzą w ciągu 1 minuty przez tel. Ale już Ci mogę powiedzieć że moto jest z przedziału 97-99. 2000 i 2001 jako jedyne miały biały airbox. Jak chcesz sprawdzać moto po fotach to daruj sobie bikepics, nie ma gorszej strony . Do tego celu korzystaj z www.motodacross.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 plastiki od 96 do 2001 praktycznie bez różnic. Vin nieczytelny. doszedlem po numerach silnika jest to 97-98 i juz bylo za pozno bo juz go kupilem jako 2001r. Niestety moja strata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jak już wcześniej napisałem 2000 i 2001 odróżnisz po białym airboxie i to jedyny szczegół który wyróżnia te rocznik od wcześniejszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi