Arcer Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 W tamtym okresie za Charta w ładnym stanie wziąłem niewiele mniej... Się pozmieniało na rynku :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 ok, czyli z silnika od ns-ski rezygnuje , po doprowadzeniu hondy do ładu te 80 to chyba i tak za dużo.Dzieki za wszystko i Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piniorg80 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Że tył beben to jeszcze kij bo itak dochamowuje, gorsza ta mała tarczka z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novex Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Pinio, ta tarczka bardziej skuteczna niż moja większa tarcza w chinolu... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo xd Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Ładna gz :excl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipolfs Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) gratuluje mądrego wyboru honda robi porządne motorowery i motocykle ;) U mnie w mieście typ taką miał wypisz wymaluj jak twoja nawet tylne migacze te same. Nie jeden na twoim miejscu kupił by jakiegoś chińskiego szrota i leżał by pod nim co tydzień Edytowane 1 Września 2012 przez hipolfs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 1 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Dziękuje za wszystkie miłe słowa i pochwale się (wiem , znowu :) zę cały zestaw napędowy wymieniłem i jeszcze wiele innych rzeczy jest w planach .Ten silnik ,który w niej siedzi jest tu baaardzo zmęczony i dlatego jednak postawiłem szukać tego od ns1 . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipolfs Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Szukać nowego? Podejrzewam że to bardzo duży wydatek i jednak remont by lepiej się opłacał masz pewny silnik a kupując od jakiegoś typka nigdy nie wiadomo co kupujesz możesz kupić gorszy niż masz obecnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi