foresst Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Wlasnie na WP sie fajny artykul pojawil, raz na miesiac nawet uda im sie cos ciekawego wrzucic :Phttp://turystyka.wp....ia_zdjecie.html Część widzieliśmy ;) resztę zobaczymy następnym razem :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ale Wam zazdroszcze a ja taki spłukany i nigdzie skoczyć nie moge nawet w Bieszczady eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Jeść musisz i w domu.Spanie w namiocie. Zostaje kwestia benzynki i w Bieszczady. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 no sie okaze moze jakies wolne 2 tysi znajde zeby w koncu polatac na trasie a nie tylko miasto :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 chwilę mnie nie było i już jakieś plany robicie :clap: Ja tam się pisze jakby co :crossy: Urlop się znajdzie z tym nie ma problemu. A może się w tym roku gdzieś w kraju zjedziemy na pyfko ? :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 chwilę mnie nie było i już jakieś plany robicie :clap: Ja tam się pisze jakby co :crossy: Urlop się znajdzie z tym nie ma problemu. A może się w tym roku gdzieś w kraju zjedziemy na pyfko ? :D w samym Toruniu jest swietny camping :D nie drogo i nie caly kilometr od starówki :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 będa fundusze we wrzesniu to chetnie sie przylacze do jakiejs wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) Adi a może tak :http://goo.gl/maps/vuGoca ja proponuje coś takiego ( tylko posłuchajcie podkładu ) :D Foresst to coś lepsze niż szukanie noclegu w kukurydzy :crossy: Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez _Pablo_ Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 hahaha Pablo nie widze twojej Yamahy tam :D, a tak poważnie może by zrobić jakies spotkanie na sok w środku polski w jakiś weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 hahaha Pablo nie widze twojej Yamahy tam :D, a tak poważnie może by zrobić jakies spotkanie na sok w środku polski w jakiś weekend ?Najlepiej w ten weekend sie zjedzmy :-) nie widzisz mnie tam bo strasznie sie grzebali Ruscy na tych iżach :D ja wyrwalem do przodu . Jak wiecie u mnie trzeba zastosować inna technikę pokonywania przeszkód ( Złote Piaski :D ) Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 może jakiś weekendzik pod koniec września ;>??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ja jestem za, tylko gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 może w borkach na zlocie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 a kiedy jest ten zlot ? zapodaj jakiegoś linka z infem o tym zlocie Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 temat zlotu w borkach był i znikł :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi