foresst Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) jeżeli posiadacie facebooka część fotek możecie zobaczyć na moim profilu http://www.facebook....100000895466297a jeżeli będzie się podobało na Fb dodałem tez link do całej paczki zdjęć z mojego aparatuPozdrawiam :))) Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez foresst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigstach Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Fajna wyprawa , a tak przy okazjii pozdrawienia dla Roberta . Za 3 dni lecimy w tamte strony . Relacja się przydała . Przynajmiej wiemy co oglądać , a co ominąć . Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Palinke piliscie biala czy w kolorze slabej herbaty ??A opis fajny, mil osie czyta, jak dobra ksiazke :) Od 2 lat mysle juz o podobnej wyprawie.Mam znajomych w Sibil i w tym roku im obiecalem ze za rok w maju pojawie sie w odwiedzinach.Poradzili mi jednak bym odpuscil sobie ich morze bo generalnie nie ma tam nic ciekaego poza woda, wysokimi cenami i duza iloscia ludzi :PZ powodow czasowo - finansowych zapewne ogranicze sie tylko do okolo 8-9 dni max.Wycieczke zapewne ograniczymy tylk odo translapiny i transfogaru.Mysle ze 3-3,5 tys km powinno starczyc, zracji iz do Sibil mam z domu troche ponad 1000 kmPotrafil bys w przyblizeniu napisac ile Ci z twojej wydanej kwoty poszlo na owies dla kunia, ile na spanie i zarcie ??Paliwo maja podobnie jak u nas. Ceny jadla tez zbizone.Licze ze Devilka w 2 osoby by sie zmiescila mi w spalaniu max 5 litrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 ceny żarcia na Rumuni są takie same jak u nas więc wszystko zależy jak jesz , benzynka kosztuje podobnie a najtańsze jest spanie -za noclek w motelach, hotelikach i pensjonatach od 25 zeta do 35 zeta za osobę (oczywiście możesz spać za free pod namiotem gdzie popadnie). Ogólnie bez oszczędzania ale w ramach rozsądku (omijaliśmy restauracje) wyszło do 2000 do 2300 na osobę cały wyjazd. W przyszłym roku chyba powtarzam Rumunie bo zakochałem się w tym kraju :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Jakbyscie jechali w 2013 w majowke to sie pisze :)Z tym ze pewnie bym wrocil ciut wczesnije.Pozdrawiam.P:S Fotki na FB obejrzalem i jestem pod wrazeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Jakbyscie jechali w 2013 w majowke to sie pisze :)Z tym ze pewnie bym wrocil ciut wczesnije.Pozdrawiam.P:S Fotki na FB obejrzalem i jestem pod wrazeniem. obawiam sie, że w majówke to ani alpina ani fogaraska są nieprzejezdne, jezeli masz zamiar zwiedzać wysokie karpaty to najwcześniej póżny czerwiec. Mici co do przyszłego roku Rumunia albo szeroko pojęte bałkany :) Mnie Chorwacja ciekawi, Czarnogóra i Albania. O Kosowo też bym zachaczył. Wszędzie bym pojechał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Adi a może tak :http://goo.gl/maps/vuGoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Adi a może tak :http://goo.gl/maps/vuGoc Bajka- już zaczynam zbierać kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Ha ha ha Mici ale żeś mnie rozbawił :-) Ja taka trasę wytrzymam czasowo , a reszta niech już teraz zamawia miesiąc urlopu :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 wiem, wiem :icon_razz: teraz nie będzie u mnie takiego spontanicznego wypadu więc dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 ja 3 tygodnie urlopu spokojnie zalatwie- wiec mozna zaczac planowac jesli oczywiscie Mici powaznie wkleił taka traske :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 no przecie ja zawsze poważny jestem :icon_mrgreen: , a traska jest do zrobienia tylko trzeba troszku ją pokręcić szczególnie na Kosowo, Bośnię i trza poczytać o Albanii gdzie ,co i jak. Grecja to tylko trzy ,cztery miejsca do luknięcia , morze do przekąpania , Istambuł to tylko kebab , Błękitny Meczet i takie tam. Bułgaria to tylko .... no tylko i nic więcej :flesje: . I moja kochana Rumunia.......... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jak by termin byl sprzyjajacy to ja bym sie z checia dolaczyl na czesc rumunska .)Wasz wyjazd mi sie spodobal i fajnie pojechac z kims kto juz tam byl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ha ha ha Mici ale żeś mnie rozbawił :-) Ja taka trasę wytrzymam czasowo , a reszta niech już teraz zamawia miesiąc urlopu :-> z urlopem u mnie problemu nie bedzie :D gorzej z dupskiem hahahabym musiał zapasowy tyłek do kufra zabrac :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Wlasnie na WP sie fajny artykul pojawil, raz na miesiac nawet uda im sie cos ciekawego wrzucic :Phttp://turystyka.wp.pl/gid,11237892,title,7-fascynujacych-miejsc-w-rumunii,galeria_zdjecie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi