Lapak Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witajcie.. mam pytanie jak w Hondzie CB 750 - 2003 rocznik podkręcić obroty na biegu jałowym? Mam na rozgrzanym silniku ok 800 - 900, to chyba trochę za nisko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witajcie.. mam pytanie jak w Hondzie CB 750 - 2003 rocznik podkręcić obroty na biegu jałowym? Mam na rozgrzanym silniku ok 800 - 900, to chyba trochę za nisko ?producent podaje wartość 1200 obr/min +/_ 100 i ja optuję za plusem czyli 1300 jako minimum Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Piotrze nie napisales "jak" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lapak Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Jak to zrobić , w CB 500 jest jedno pokrętełko.. w 750 nie namierzyłem nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Piotrze nie napisales "jak" ? Pod gaźnikami pomiędzy 2gim i 3cim jest bakelitowe pokrętło które należy pokręcić w prawo do uzyskania odpowiednich obrotów czyli ok.1300 Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lapak Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Dzięki.. jak wrócę do domu z naszych pięknych Tatr.. choć wcale nie mam ochoty to przyjrzę się dokładnie.)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lapak Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zrobione, bez problemu znalazłem odpowiednie pokrętło i ustawiłem na rozgrzanym na ok 1200Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi