kwaiciok Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) Witam, w tamtym roku kupiłem DR-ke, ponieważ był to mój pierwszy kontakt z jednolśladem (nie licząc skutera) nie zależało mi zbytnio na mocy, lecz teraz brakuje jej trochę.Istnieje jakaś metoda by mocy trochę przybyło? końcówkę z tłumika już zdejmowałem, nie czułem większych zmian ale sąsiad usłyszał zmiany :)z góry dzięki za pomoc. Edytowane 31 Lipca 2012 przez kwaiciok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 istnieje - wymiana sprzęta Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 na siłe -można kombinować z gaźnikiem wydechem ale -nie wyciśniesz dużo prawie nic a żywotność silnika spadnie wzrośnie spalanie i potrzebujesz grubych $$ żeby to dobrze zrobić ...... reasumując -myśle to co napisał poprzednik Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaiciok Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Na nowy sprzęt nie mam kasy, dlatego założylem ten temat żeby się czegoś dowiedzieć...Na siłe nie mam zamiaru nic robić, dzięki za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi