Sami Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Mam pytanko - szukalem na forum inf na temat tego motocykla, ale nic nie znalazlem poza jedna oferta z allegro :crossy: Tak wiec pytam - jakies doswiadczenia moze ktos ma?? Bo stoi u mnie taki jeden w komisie, i sie marnuje to sobie pomyslalem ze moze go wezme :clap: Ale wczesniej chcialbym wiedziec z czym to sie je. Wiem, ze po 3miescie jezdzi jeden taki, i to ujezdzany przez amazonke, ale to wszystko co wiem, jedyny kontakt to wzrokowy na Zaspie, wiec zanim nadejdzie srodowy zlot pytam sie tutaj :banghead: Wszystko co o nim wiecie plis :crossy: P.S. Co oznacza skrot Slingshot?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 to fajny sprzet ale o ile wiem to troche sie grzeje ale poza tym mozna sie fajnie nauczyc na nim smigac a koni ma na tyle ze sie nie zabijesz ale auta ci nie podskocza no i glosny wygar bierz i pisz jak sie jezdzi :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 mi też sie podba ten sprzęcikkumpel miał takiego ale jeźdźił min chyba tylko sezon-potem sprzedał (powód-brak kasy-nie żeby sprzęt się rozsypał :crossy: )zwinny,lekki,szybki,ładny (przestrzenna rama),silniczek r4wada-trzeba go nieźle kręcić żeby pokazał pazurki :lol: wszystko zalezy od ceny-jak bedzie dobra to bierz tutaj masz troskze danych:http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=10255 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sami Opublikowano 25 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 Juz nie ma :clap: stal przez 4 miesiece w autohandlu a jak dzisiaj przyszedlem go kupic to sie okazalo ze dwa dni temu go sprzedali :flesje::flesje::crossy::crossy::crossy: Ale nie ma tego zlego.... W poniedzialek jade obejrzec GS500. Szkoda, bo zawsze lubilem sprzety nie tak bardzo rozpowszechnione, troszke bardziej wyruzniajace sie z tlumu, a chyba nie mozna znalezc sprzeta bardziej przecietnego niz GS. No ale sa tego i dobre strony. Zobaczymy. A z ciekawostek - ponoc do tego Bandita bez problemow mozna wpasowac silnik od R6 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 Jak bym miał jeździć w Polsce, wybrałbym GS 500, chociażby ze względu na dostępność części zamiennych. Co nie oznacza, że Bandit 400 mi się nie podoba - wręcz przeciwnie, gdybym zamierzał śmigać w Japonii, zapewne rozważałbym zakup właśnie B 400. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokesz Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Bandit 400 to fajny sprzecik, cztery cylindry, rzedowka, ok. 60KM, ma cos w sobie przyciagajacego.... Jednak Suzuki GS500 jest bardziej dostepne i sa to chodliwe motocykle. Z GS nie ma takiego problemu w razie sprzedazy. Jest to super moto na poczatek, malo wadliwy i ekonomiczny. Porownujac go z Banditem 400 to mozna sie troche rozwodzic. Jezdzilem GS jeden sezon i zrobilem nim 12 tys km nie narzekajac. Polecam jak najbardziej. Ze sprzedarza tez nie mialem problemu- poszedl po 2 dniach od ukazania sie ogloszenia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi