Badger Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 ale jak ktoś pisze śniadanie x 2 to chyba jasne, że na dwie doby?? czy nie?? Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) no ale jak sa 2 osoby i pisze sniadanie x2 to nie jest jasne przynajmniej dla mnie ( pamiętaj że jestem blondynką) czy śniadanie ma być raz na dwie osoby czy mają być te posiłki przez 2 dni.16. Dominika + Karolina, czyli sniadanie x2;" - nie wiem jak to mam interpretować <- o to mi chodzi.Poza tym tutaj każdy się wpisywał i tylko Dominik zaznaczył że będzie na jedną dobę, w takim razie mam rozumieć że cała reszta zostaje tam na cały weekend? Edytowane 31 Lipca 2012 przez ryba1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) Zgadza się, dwie doby, śniadania na dwie osoby ;) Edytowane 31 Lipca 2012 przez Domiiniika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) 1.Ajrisz+ Kivi3.Yuby - pokoik w hotelu + śniadanie ( jogurt naturalny, 3 jajka na twardo, sok pomidorowy )4.Ryba+ Bobek- 2x śniadanie dla 2 osób6.Diabeł Piszczałka7.barteck_street 2x śniadanie8.czesiu240288 2x śniadanie9.przemek9610.Cosmoo11.Pozytywnie Zakręcony Wariat12.szaki13. Grass + Azbest15. modek16. Dominika + Karolina, czyli sniadanie x2;-)17. Greedo 2x śniadanie18,19 Hala+Szubert20, 21 Lefciu + Siouxie22. Saul23. Adam24,25 Mag.Śl+ Bosun( Szuberto,Mag zdeklarowała się,że nawet massage będzie,jeśli podasz kawę z rana...do łoża of course... ) - 2x 2 śniadania26 ?,pancur + plecak ew drugie moto27. Badger- wezmę aparat by znów uwiecznić skoki przez płoty, i zeby Klod miał po czym jechać wezmę tez plandekę 2 x śniadanie, nie wązne kto poda, byleby nie Klod28. Klodzio ....... Bedzie skakanie, plandeki i chlanie:)29. Katsumoto - jezeli sie robota odpowiednio ulozy30. Olsen (zapewne wzorem lat ubiegłych pokój w pawilonie)31. Dominik Szymański (będę prawdopodobnie od soboty, w razie rezerwacji proszę dla mnie o pokój dwuosobowy z soboty na niedzielę).32 Volumax + kolegę z pracy zabiore nigdy latania nie odmawia czyli dwie osoby Śniadanie x233. Rumcajs 2x śniadanie Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez ryba1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Można przyjechać rano, zjeść śniadanie, bawić się do rana, zjeść śniadanie i... wyjechać. Zatem jedna osoba, dwa śniadania, jedna doba. Nic nie jest proste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 1.Ajrisz+ Kivi3.Yuby - pokoik w hotelu + śniadanie ( jogurt naturalny, 3 jajka na twardo, sok pomidorowy )4.Ryba+ Bobek- 2x śniadanie dla 2 osób6.Diabeł Piszczałka7.barteck_street8.czesiu2402889.przemek9610.Cosmoo11.Pozytywnie Zakręcony Wariat12.szaki13. Grass + Azbest15. modek16. Dominika + Karolina, czyli sniadanie x2;-)17. Greedo 2x śniadanie18,19 Hala+Szubert20, 21 Lefciu + Siouxie22. Saul23. Adam24,25 Mag.Śl+ Bosun( Szuberto,Mag zdeklarowała się,że nawet massage będzie,jeśli podasz kawę z rana...do łoża of course... ) - 2x 2 śniadania26 ?,pancur + plecak ew drugie moto27. Badger- wezmę aparat by znów uwiecznić skoki przez płoty, i zeby Klod miał po czym jechać wezmę tez plandekę 2 x śniadanie, nie wązne kto poda, byleby nie Klod28. Klodzio ....... Bedzie skakanie, plandeki i chlanie:)29. Katsumoto - jezeli sie robota odpowiednio ulozy30. Olsen (zapewne wzorem lat ubiegłych pokój w pawilonie)31. Dominik Szymański (będę prawdopodobnie od soboty, w razie rezerwacji proszę dla mnie o pokój dwuosobowy z soboty na niedzielę).32 Volumax + kolegę z pracy zabiore nigdy latania nie odmawia czyli dwie osoby Śniadanie x233. Rumcajs 2x śniadanie34. PaulaS + Gula + KarolaS pokoj w hotelu x2 sniadania ( przyjazd w piątek ale w nocy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Można przyjechać rano, zjeść śniadanie, bawić się do rana, zjeść śniadanie i... wyjechać. Zatem jedna osoba, dwa śniadania, jedna doba. Nic nie jest proste!Staszek jak zajedziesz po mnie po drodze też pojadę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Jak pojadę - to zajadę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 OK, trzymam za słowo więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 ok, tak więc trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 ...Ryba ...no fatalny termin :/ ......................może w piątek przyjadę na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 A co to tam jest ten hotel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Lipca 2012 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Hilton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 ...Ryba ...no fatalny termin :/ ......................może w piątek przyjadę na chwilę Wojtasik no kurde, musisz być, z kim w takim razie będę uderzała na "densflor" ?Bez Ciebie to nie będzie już takie same.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gula Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 34. PaulaS + Gula + KarolaS pokoj w hotelu x2 sniadania ( przyjazd w piątek ale w nocy)hej, ja jesli bede to normalnie, w nocy nie jezdze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi