Szuberto Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 ja mam jedno: Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Bajerancko było, ale dalej niektórych nie kojarzę :biggrin: zdjęcia zdjęcia Diabeł ogarnij ;) Mam prawie 400 fotek, z czego po cenzurze zostanie może z 5 zdjęć :D Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Diabel - wrzuć na picase i zrob prywatna galerie, tylko dla zaproszonych drogą mailową.Polubiłam Cię chłopaku, nie spierdol tego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Mam prawie 400 fotek, z czego po cenzurze zostanie może z 5 zdjęć :DNa innych nie ma golizny? Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosun Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 YamaHal(l)a i Szuberto....jesteście nieocenieni.Bardzo,bardzo serdecznie Wam dziękujemy za tak sympatyczne spotkanie.Bosun i Mag.Śl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 A propos Triumpha, mam nadzieje, że lakier jest oryginalny, a nie kładziony przez pana Stacha...Ja dziekuje, za wczorajsza impreze, za nocleg i pozdrawiam sąsiadów z domku nr 5... :DZ domku nr 5 powiadasz? A kto tam Cię ugościł,,,? Wróciłem do domu ale jeszcze nie wróciłem do siebie...POZDRAWIAM WSZYSTKICH i do ZOBACZENIA!!!Ps, kto ma moją szarą bluzę??? :biggrin: zagineła w akcji... kilka fotek z wypadu po okolicy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 YamaHal(l)a i Szuberto....jesteście nieocenieni.Bardzo,bardzo serdecznie Wam dziękujemy za tak sympatyczne spotkanie.Bosun i Mag.Śl. Ba... po prostu było jak zwykle :) My Wam też baaaardzo dziękujemy. I za przeeeeepyszne węgorze! Z domku nr 5 powiadasz? A kto tam Cię ugościł,,,? Wróciłem do domu ale jeszcze nie wróciłem do siebie...POZDRAWIAM WSZYSTKICH i do ZOBACZENIA!!!Ps, kto ma moją szarą bluzę??? :biggrin: zagineła w akcji... kilka fotek z wypadu po okolicy :-) Przemku, Dzięki, że wziąłeś to na siebie:)) Chroniłeś naszą cześć własną piersią! Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 ..........................kilka fotek z wypadu po okolicy :-) Albo widzę tylko jedną albo jeszcze tak mnie trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Przemku co zona powiedziala na rozwodowe zdjecia?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 To ja też dziękuję wszystkim za spędzony weekend. Nie myślałem, że będzie aż tak fajnie, ale o dziwo się udało. Mam nadzieję, że ja też pozytywnie zaskoczyłem przynajmniej jedną osobę.Pozdrawiam, Tomaszn :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaroW Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Drodzy, serdeczne dzięki Wszyskim za świetne towarzystwo. Przemek3578, bez twojego wkładu byłby tylko kac i klin na kaca, a tak zwiedziliśmy okolicę. Very interesujący wypad w sobotę. Kto się nie zdecydował niech żałuje. Skuć się można zawsze i wszędzie :) , a zobaczyć takie ciekawostki nie :laugh: (wjazd do bunkra był cool! WIELKIE DZIĘKI! Wracałem wczora w burzy i tajfunie :banghead: ale jakoś się udało. Teraz dopijam ntego browara i przeglądam zdjęcia. Fajne :) .Do zobaczenia przy następnej okazji. Pozdro. Maro domek nr 6 ;) PS. Asia, jak się dostałaś do domu? Wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, i przeglądam zdjęcia. Fajne :) .,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Daj też pooglądac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaroW Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 dajcie jakiś namiar na dysk wirtualny... to się wrzuci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 dojechałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Waldi do następnego razu :-) Drodzy, serdeczne dzięki Wszyskim za świetne towarzystwo. Przemek3578, bez twojego wkładu byłby tylko kac i klin na kaca, a tak zwiedziliśmy okolicę. Very interesujący wypad w sobotę. Kto się nie zdecydował niech żałuje. Skuć się można zawsze i wszędzie :) , a zobaczyć takie ciekawostki nie :laugh: (wjazd do bunkra był cool! WIELKIE DZIĘKI!Wracałem wczora w burzy i tajfunie :banghead: ale jakoś się udało. Teraz dopijam ntego browara i przeglądam zdjęcia. Fajne :) .Do zobaczenia przy następnej okazji. Pozdro. Maro domek nr 6 ;) PS. Asia, jak się dostałaś do domu? Wszystko OK?Cieszę się,że wykład się podobał :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi