Skocz do zawartości

BORKI 2012!! Spotkanie Forumowe - Wolę Borki od Majorki

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

no ale jak sa 2 osoby i pisze sniadanie x2 to nie jest jasne przynajmniej dla mnie ( pamiętaj że jestem blondynką) czy śniadanie ma być raz na dwie osoby czy mają być te posiłki przez 2 dni.

16. Dominika + Karolina, czyli sniadanie x2;" - nie wiem jak to mam interpretować <- o to mi chodzi.

Poza tym tutaj każdy się wpisywał i tylko Dominik zaznaczył że będzie na jedną dobę, w takim razie mam rozumieć że cała reszta zostaje tam na cały weekend?

Edytowane przez ryba1001

1.Ajrisz+ Kivi

3.Yuby - pokoik w hotelu + śniadanie ( jogurt naturalny, 3 jajka na twardo, sok pomidorowy )

4.Ryba+ Bobek- 2x śniadanie dla 2 osób

6.Diabeł Piszczałka

7.barteck_street 2x śniadanie

8.czesiu240288 2x śniadanie

9.przemek96

10.Cosmoo

11.Pozytywnie Zakręcony Wariat

12.szaki

13. Grass + Azbest

15. modek

16. Dominika + Karolina, czyli sniadanie x2;-)

17. Greedo 2x śniadanie

18,19 Hala+Szubert

20, 21 Lefciu + Siouxie

22. Saul

23. Adam

24,25 Mag.Śl+ Bosun( Szuberto,Mag zdeklarowała się,że nawet massage będzie,jeśli podasz kawę z rana...do łoża of course... ) - 2x 2 śniadania

26 ?,pancur + plecak ew drugie moto

27. Badger- wezmę aparat by znów uwiecznić skoki przez płoty, i zeby Klod miał po czym jechać wezmę tez plandekę 2 x śniadanie, nie wązne kto poda, byleby nie Klod

28. Klodzio ....... Bedzie skakanie, plandeki i chlanie:)

29. Katsumoto - jezeli sie robota odpowiednio ulozy

30. Olsen (zapewne wzorem lat ubiegłych pokój w pawilonie)

31. Dominik Szymański (będę prawdopodobnie od soboty, w razie rezerwacji proszę dla mnie o pokój dwuosobowy z soboty na niedzielę).

32 Volumax + kolegę z pracy zabiore nigdy latania nie odmawia czyli dwie osoby Śniadanie x2

33. Rumcajs 2x śniadanie

Edytowane przez ryba1001

1.Ajrisz+ Kivi

3.Yuby - pokoik w hotelu + śniadanie ( jogurt naturalny, 3 jajka na twardo, sok pomidorowy )

4.Ryba+ Bobek- 2x śniadanie dla 2 osób

6.Diabeł Piszczałka

7.barteck_street

8.czesiu240288

9.przemek96

10.Cosmoo

11.Pozytywnie Zakręcony Wariat

12.szaki

13. Grass + Azbest

15. modek

16. Dominika + Karolina, czyli sniadanie x2;-)

17. Greedo 2x śniadanie

18,19 Hala+Szubert

20, 21 Lefciu + Siouxie

22. Saul

23. Adam

24,25 Mag.Śl+ Bosun( Szuberto,Mag zdeklarowała się,że nawet massage będzie,jeśli podasz kawę z rana...do łoża of course... ) - 2x 2 śniadania

26 ?,pancur + plecak ew drugie moto

27. Badger- wezmę aparat by znów uwiecznić skoki przez płoty, i zeby Klod miał po czym jechać wezmę tez plandekę 2 x śniadanie, nie wązne kto poda, byleby nie Klod

28. Klodzio ....... Bedzie skakanie, plandeki i chlanie:)

29. Katsumoto - jezeli sie robota odpowiednio ulozy

30. Olsen (zapewne wzorem lat ubiegłych pokój w pawilonie)

31. Dominik Szymański (będę prawdopodobnie od soboty, w razie rezerwacji proszę dla mnie o pokój dwuosobowy z soboty na niedzielę).

32 Volumax + kolegę z pracy zabiore nigdy latania nie odmawia czyli dwie osoby Śniadanie x2

33. Rumcajs 2x śniadanie

34. PaulaS + Gula + KarolaS pokoj w hotelu x2 sniadania ( przyjazd w piątek ale w nocy)

W dniu 31.07.2012 o 19:27, Staszek_s napisał:

Można przyjechać rano, zjeść śniadanie, bawić się do rana, zjeść śniadanie i... wyjechać. Zatem jedna osoba, dwa śniadania, jedna doba. Nic nie jest proste!

Staszek jak zajedziesz po mnie po drodze też pojadę ;)

W dniu 31.07.2012 o 22:11, wojtasik napisał:

...Ryba ...no fatalny termin :/ ......................może w piątek przyjadę na chwilę

Wojtasik no kurde, musisz być, z kim w takim razie będę uderzała na "densflor" ?

Bez Ciebie to nie będzie już takie same....