Tomek Kulik Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Czołem. Pozwoliłem sobie założyć temat o szkoleniu dla motocyklistów z Wrocławia i okolic. Już dwukrotnie miałem przyjemność szkolić motocyklistów ze stolicy Dolnego Śląska, na obiekcie przy ul. Rakietowej.Z uwagi na specyfikę tego toru, najlepiej się na nim realizuje program podstawowy dla doszkalania pod kątem jazdy miejskiej, codziennej, rekreacyjnej, czyli:- postawa na motocyklu i dosiad,- przeciwskręt, fakty i mity,- odciążanie rąk i izolacja masy tułowia od kierownicy. Kolejne zagadnienia powinny być realizowane na obiekcie bezpieczniejszym i pozwalającym jeździć szybciej. Do wyboru mamy:- Gostyń pod Poznaniem - 100 km,- Kisielin Stary pod Zieloną Górą - 165 km od Wrocławia.Z mojej strony najlepszym dniem tygodnia na szkolenie jest piątek, niezależnie od miejsca gdzie pracuję. Biorąc pod uwagę różnorodność potrzeb motocyklistów, w kwestii szkolenia, proponuję dwa rozwiązania:- szkolenie dla motocyklistów o krótkim stażu na dwóch kołach, na torze przy Rakietowej,- szkolenie dla bardziej doświadczonych na torze kartingowym: Gostyń lub Kisielin. Pozdrawiam i dobrej pogody życzę. Tomek :) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HumeZ Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Ja jestem chetny na rakietowa. Ale to juz pisalem w mailu bezposrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmi Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Jeśli ustalony termin (przyszły) nie będzie mi kolidował to również rakietowa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Ja jestem chętny na Kisielin/Gostyń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anionit Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Mi obojetnie, ale tak sobie myślę, że skoro to ma być w piątek to zarówno Kisielin, jak i Gostyń wymuszą wzięcie dnia urlopu, a tego mi brak. Także siłą rzeczy albo Rakietowa w piatek, albo Kisielin/Gostyń na weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Kisielin. Tylko żeby było wiadomo trochę wcześniej, niż ostatnio z Rakietową i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anionit Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Temat upadł? Wrocław nie chce się szkolić? Mam 3 chętnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Nie upadł, czekamy na propozycje Tomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam,jestem zdecydowany na szkolenie na Rakietowej.Niestety od 15.08 do 27.08 jestem na urlopie.Może się uda wszystko jakoś pogodzić :rolleyes:Czekam na szczegóły. Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez Rudolf234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojnorek Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 melduję się Kisielin / Gostyń :)Tomek, zapytam też Bogny i Patrycji... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patka Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Jestem już jestem ;)Ja bardzo chętnie :) Tyle, że najpewniej po 27.08 - przez najbliższe 2 tygodnie mam zamiar cosik też pourlopować, nie mam póki co konkretnego planu, ale raczej może mnie nie być na miejscu. Po 27.08-super, czy to Wro czy Kisielin (jaka ładna nazwa:))) ) jestem jak najbardziej za :) Co do dnia-to urlopu mam pod dostatkiem-także czy to piątek czy weekend-jak dla mnie nie ma problemu, tylko też myślę, że lepiej ustalić odpowiednio wcześniej termin :) Pozdrowionka dla wszystkich-no i czekam na szczególy co jak gdzie i kiedy ;)Mam nadzieję do szybkiego zobaczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogna Gawrońska Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Hejka:) Ja do 20-ego jestem na urlopie, a poza tym czy to w piątek czy w weekend dla mnie nie ma problemu. Dostosuje się:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Łączyk Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam Ja bym chętnie się czegoś nauczył (początkujący) więc wrocław, tyle że tylko do 17,08 mogę a potem to juz praca :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Tomku ile osób potrzeba żeby zorganizować szkolenie w Starym Kisielinie/ Gostyniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PBWroc Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Jestem za Kisielinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi