Skocz do zawartości

VII SSSJ (Spotkanie Symaptyków Starej Japonii) Weźmy się i zróbmy!

Buber
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie! Nigdy tu nie zaglądałem, tzn raz mi się zdarzyło w 2008r :). Dziś zostałem do tego zobligowany przes Mirasa69 i Matatę z Bydzi. To moi ziomalscy sympatyczni zapierdalacze. Kazali mi się tu łodezwać i pojechać z nimi na to fajne spotkanko. Jeśli mógłbym do Was dołączyć to byłbym b.szczęśliwy, bo słyszałem o sssj same dobre rzeczy, a do tego jest parę kilometrów do zrobienia z Bydzi :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: . Jeśli znajdzie się miejsce to dopiszcie mnie do listy. SALUTO!

Edytowane przez Rosa

Jak z bydzi, to jakoś to bydzi... :)

Spoko. :)

Peterek

Estrella

Miras69

Mod-ek

Matata

Letek

Jeszua

Rosa

Edytowane przez Buber

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Jak z bydzi, to jakoś to bydzi... :)

Spoko. :)

Peterek

Estrella

Miras69

Mod-ek

Matata

Letek

Jeszua

Rosa

Słońce przegapiłeś naszego Krzysztofa ;)

Dopisuję jeszcze Wolkana

A jak zorganizujemy pojazd dla Jerków to też przyjadą :cool:

Edytowane przez Piaffe

No ja pierdziu chłopacy! Ludwik się odezwał ze swoją słynną lodówką! Baaardzo nam miło... :)

Peterek

Estrella

Miras69

Mod-ek

Matata

Wolkan

Letek

Jeszua

Rosa

Ludwik x2

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Ech...łezka się w oku kręci....

No ja niestety sie nie dopisuje ale będe Wam kibicował zza oceanu :icon_rolleyes:

Ale myslę że na VIII SSSJ sie juz pojawię jesli gospodarze nie będą mieli nic przeciwko. :notworthy: Taka niespodzianka:)))))

Cieszę sie że temat tych sympatycznych spotkań powrócił no i widze że pojawiaja sie nowe twarze.

Tak więc obserwuje temat i z niecierpliwością bede czekał na relacje ze spotkania i fotki.

Pozdrowienia dla starych i nowych uczestników . Lewa w góre! :crossy:

Edytowane przez Toolman

Siemka!

Kiedyś to wypadało bo miejsce na podłodze było limitowane :biggrin: ale teraz w dobie nowoczesności i tego że jeden domek dla was trzymamy, to spoko, zasadniczo wszyscy się zmieszczą :rolleyes:

no i du... :banghead:

okazuje się że zaplanowany urlop i ogromna chęć zobaczenia Was nie wystarczą :(

może następnym razem pisane mi będzie przetestowanie gixa na karkonoskich winkli i spotkanie się z Wami bo teraz musiałby się wydarzyć cud bym dotarła :banghead: