Rosa Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) Witajcie! Nigdy tu nie zaglądałem, tzn raz mi się zdarzyło w 2008r :). Dziś zostałem do tego zobligowany przes Mirasa69 i Matatę z Bydzi. To moi ziomalscy sympatyczni zapierdalacze. Kazali mi się tu łodezwać i pojechać z nimi na to fajne spotkanko. Jeśli mógłbym do Was dołączyć to byłbym b.szczęśliwy, bo słyszałem o sssj same dobre rzeczy, a do tego jest parę kilometrów do zrobienia z Bydzi :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: . Jeśli znajdzie się miejsce to dopiszcie mnie do listy. SALUTO! Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez Rosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) Jak z bydzi, to jakoś to bydzi... :)Spoko. :) PeterekEstrellaMiras69Mod-ekMatataLetekJeszuaRosa Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Jak z bydzi, to jakoś to bydzi... :)Spoko. :) PeterekEstrellaMiras69Mod-ekMatataLetekJeszuaRosaSłońce przegapiłeś naszego Krzysztofa ;)Dopisuję jeszcze WolkanaA jak zorganizujemy pojazd dla Jerków to też przyjadą :cool: Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez Piaffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosa Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Baaaardzo dziękuję, czuję się zaszczycony!. Kurde kiedy wrzresień..???:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Baaaardzo dziękuję, czuję się zaszczycony!. Kurde kiedy wrzresień..??? :):) Już za chwileczkę, już za momencik ;) Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez Piaffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 odliczamy "cumkę" :) -15 "węzełek" :) -14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 dopisuję się z przemiłym plecaczkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 No ja pierdziu chłopacy! Ludwik się odezwał ze swoją słynną lodówką! Baaardzo nam miło... :) PeterekEstrellaMiras69Mod-ekMatataWolkanLetekJeszuaRosaLudwik x2 Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Ech...łezka się w oku kręci.... No ja niestety sie nie dopisuje ale będe Wam kibicował zza oceanu :icon_rolleyes: Ale myslę że na VIII SSSJ sie juz pojawię jesli gospodarze nie będą mieli nic przeciwko. :notworthy: Taka niespodzianka:)))))Cieszę sie że temat tych sympatycznych spotkań powrócił no i widze że pojawiaja sie nowe twarze.Tak więc obserwuje temat i z niecierpliwością bede czekał na relacje ze spotkania i fotki. Pozdrowienia dla starych i nowych uczestników . Lewa w góre! :crossy: Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez Toolman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 No to i ja się dopisuję :) PeterekEstrellaMiras69Mod-ekMatataWolkanLetekJeszuaRosaLudwik x2ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proxma Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Takie pytanko: czy trzeba sie teraz określić czy można przyjechać bez wcześniejszej rezerwacji bo nie wiem czy się wyrobę w robocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Siemka!Kiedyś to wypadało bo miejsce na podłodze było limitowane :biggrin: ale teraz w dobie nowoczesności i tego że jeden domek dla was trzymamy, to spoko, zasadniczo wszyscy się zmieszczą :rolleyes: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Raczej mnie nie będzie :/ więc miejsce przy zmywarce mogę komuś oddać :) EstrellaMiras69Mod-ekMatataWolkanLetekJeszuaRosaLudwik x2ptaq_ Dobrych winkli i świetnej pogody Wam życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Uuuu - szkoda Peterek :( Ale skoro raczej - to znaczy, że jeszcze szansa jest jak rozumiem... ;) Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 no i du... :banghead:okazuje się że zaplanowany urlop i ogromna chęć zobaczenia Was nie wystarczą :( może następnym razem pisane mi będzie przetestowanie gixa na karkonoskich winkli i spotkanie się z Wami bo teraz musiałby się wydarzyć cud bym dotarła :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi